Gom

Coördinator Frontoffice HR

Details van de functie

Logo Om blijvend, elke dag het verschil te kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Coördinator Frontoffice voor het HR Shared Service Center van Gom. Lever een actieve bijdrage aan de ontwikkelin

Functieomschrijving

Voor onze HR afdeling, het HR Shared Service Center (HRSSC) van Gom, zoeken wij een Coördinator Frontoffice. Het HRSSC is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie van de ruim 6.500 medewerkers. Het team bestaat uit 12 gedreven en enthousiaste collega's die de leidinggevende in de operatie dagelijks ondersteunen door hen te ontzorgen op administratief vlak. Jullie verwerken dagelijks de HR-administratie van instroom tot uitstroom en alles daartussenin. Je komt te werken in een energieke werkomgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en op HR gebied kunt ontwikkelen.

Dit ga je doen

In deze rol van Coördinator Frontoffice HR heb jij een coördinerende functie voor de dagdagelijkse werkzaamheden. Jij zorgt dagelijks voor de werkverdeling, controle op de mailbox en het stellen van de prioriteiten. Jij hebt het overall overzicht van het team; jij weet wat er speelt en overziet het werk. Waardoor je samen met het team een optimale bereikbaarheid voor onze collega's kunt garanderen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het team voor complexe vragen maar ook cao vraagstukken.

Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het totaal proces aan administratieve HR-werkzaamheden vanuit het HRSSC. Je kijkt met een kritische blik naar die processen en ziet toe op naleving hiervan, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en doestellingen behaald worden. Hoe worden de mails beantwoord? Hoe gaan we om met de workflows in AFAS?

Op een coachende manier draag je bij aan de (kennis)ontwikkeling van het team. Je weet hen te motiveren, inspireren en het beste uit zichzelf te halen. Je stimuleert ze bij het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden. Je neemt hen mee in ontwikkelingen en jouw visie. Je hebt een actieve rol bij het opleiden van nieuwe medewerkers. Er ligt voor jou ook een mooie taak om verder vorm te geven aan het inwerkprogramma. 

Wat je krijgt

Je komt te werken bij Gom, onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Dit doen we binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg.

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een dynamisch en groeiende organisatie. Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met tal van (doorgroei-) mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Verder bieden wij jou:
 • een salaris tussen de €3.150,- en €3.950,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • mobiele telefoon en laptop;
 • reiskostenvergoeding;
 • netto onkostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen.

Wie je bent

Als Coördinator Frontoffice HR kijk je met een kritische blik naar processen en werk je resultaatgericht. Daarin ben jij analytisch sterk, weet je de nodige verbanden te leggen en ben je sterk in het opstellen van rapportages. In deze rol is het belangrijk dat jij een echte verbinder bent en goed om kan gaan met de onderlinge verhoudingen. Je bent een ware teamspeler! Discussies ga jij niet uit de weg en je weet op juiste wijze jouw feedback te geven. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om draagvlak te creëren voor verandering.

Verder vragen wij:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • een afgeronde opleiding richting HRM, Personeel en Arbeid of iets vergelijkbaars;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie, waarin je de lijnen hebt uitgezet en coaching hebt verzorgd richting 'jouw' mensen;
 • enige ervaring op een soortgelijke afdeling;
 • aantoonbare HR kennis op het gebied van processen, wetgeving en trends; 
 • ervaring met het werken met AFAS is een grote vereiste. 

Ben jij de nieuwe HR kracht die wij toevoegen aan onze HR Shared Service Center? Reageer dan snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sven Vos (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom