Safety Group

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Wil jij het eerste aanspreekpunt worden voor onze klanten?

Functieomschrijving

Wil jij graag aan het werk bij een bedrijf met een goede werksfeer, waarbij jij kan blijven ontwikkelen? En ben jij op zoek naar een commerciŽle administratieve functie? Vind je het leuk om klantaanvragen om te zetten naar een commercieel resultaat? Dan ben je misschien wel de ideale Commercieel Medewerker Binnendienst voor ons bedrijfsonderdeel Trigion Traffic Support.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst maak jij onderdeel uit van de afdeling Desk Support. Je komt in een leuk en gezellig team terecht. Je rapporteert hierbij aan de CoŲrdinator Desk Support.

Waar houd jij je als Commercieel Medewerker Binnendienst voornamelijk mee bezig?

Je bent in deze functie het eerste operationele aanspreekpunt voor de accountmanagers, projectmanagers en de nieuwe en bestaande klanten. Jij verwerkt binnenkomende opdrachten en houd de afspraken met de klant bij. Ook werk jij de offertes uit en beheer je deze. Daarnaast verwerk je de binnenkomende (klant)aanvragen in het systeem. Tevens heb jij direct contact met onze klanten.†

Wat je krijgt

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega's. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

  • Bruto uurloon tussen de € 13,27 en € 16,87 afhankelijk van jouw ervaring;
  • 13x per jaar salaris;
  • Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;
  • Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;
  • Exclusieve personeelskorting op uitjes;
  • Leuke personeelsfeestjes.†

Wie je bent

We vragen het volgende van jou:

  • MBO 4 werk- en denkniveau; commerciŽle of administratieve richting is een prť;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support leidt verkeer in goede banen. Voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid. Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Infra voor de verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Events voor de ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van bezoekers en OV voor de doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion Traffic Support is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion Traffic Support zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Passen wij bij jou?

In ons team krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Trigion Traffic Support is een informele organisatie met korte lijnen, volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een persoonlijke en informele organisatie met een prettige werksfeer en een grote mate van betrokkenheid en collegialiteit. Ondernemerschap wordt gestimuleerd waarbij er ruimte is om te pionieren
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group