Gom

Meewerkend teamleider bij Bol. in Utrecht

Details van de functie

Logo Ervaring als leidinggevende in de schoonmaak en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woonachtig in de omgeving Utrecht? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend teamleider, oftewel meewerkend voorman of voorvrouw, bij Bol. in Utrecht. Je bent zowel Leidinggevende als schoonmaak medewerker. Als meewerkend teamleider geef je op een coachende manier leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Samen met jouw team voer je dagelijkse schoonmaak werkzaamheden uit en zorgt voor een optimale reiniging. Een verantwoordelijke en afwisselende functie.

 • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 20:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week.

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend teamleider: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend teamleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 •  ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent enthousiast, een echte teamspeler, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend teamleider in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • ervaring als schoonmaak medewerker;
 • leidinggevende ervaring en capaciteiten;
 • beheersing van basis computervaardigheden;
 • stressbestendig;
 • in het bezit van een geldig VOG (Verklaring omtrent gedrag) of in staat deze aan te vragen.

Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken bij Bol. in Utrecht? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom