Gom

HR Data Analist en Beheer

Details van de functie

Logo Help jij ons verder met het inrichten van AFAS en het naar een hoger plan te tillen? Ben je daarnaast analytisch sterk en maak je HR gerelateerde data inzichtelijk?

Functieomschrijving

Als HR Data analist & Beheer ben je verantwoordelijk voor een adequaat AFAS beheer met focus op verdere verbetering in het gebruik van de inrichting. Daarnaast maak je HR gerelateerde data inzichtelijk en speel je pro-actief een prominente rol binnen de HR organisatie door middel van het analyseren en rapporteren m.b.t alle strategische HR KPI's.

 

Beheer

Als beheerder speel je een cruciale rol in het optimaliseren en het beheren van de inrichting van AFAS binnen Gom. Jij bent de drijvende kracht achter procesverbeteringen en systeemoptimalisatie voor het nog gebruiksvriendelijker maken van AFAS.

 

Je maakt werkinstructies gericht op het gebruik van AFAS en zorgt voor het up to date houden daarvan. Je sluit aan bij het beheersoverleg en bespreekt daarin procesvragen, fouten en verbetervoorstellen van alle divisies binnen Facilicom en levert de nodige input en feedback, rekening houdend met de belangen van Gom.

 

Je coördineert projecten naar aanleiding van goedgekeurde verbetervoorstellen en bent eindverantwoordelijk voor een correcte implementatie en tijdige communicatie naar relevante gebruikers ervan. Tevens heb je een ondersteunende rol bij projecten gericht op het ontwikkelen van HR-tools en applicaties en maakt hierin de vertaalslag gericht op systeemniveau.

 

HR Data Analist

Op het gebied van data ben je verantwoordelijk voor de afstemming tussen HR, de operationele verantwoordelijken en IT waar het gaat om het bouwen en ontwerpen van informatie dashboards. Je bouwt hiervoor rapportages binnen Power BI waarin data wordt vertaald naar waardevolle informatie. Hierdoor zorg je ervoor dat de operatie de juiste besluiten kan nemen en kan bijsturen waar nodig.

 

Daarnaast stimuleer je het structureel gebruik van data en dashboards in de dagelijkse werkpraktijk door hierover continue het gesprek hierover aan te gaan met HR en de operatie en hen hierin te begeleiden en faciliteren.

Wat je krijgt

Je komt te werken bij Gom, onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op.

 

Je wordt onderdeel van een groot, enthousiast en zeer divers HR team die midden in de organisatie elke dag weer een ongewone bijdrage willen leveren aan onze organisatie en vooral de mensen die er in werken.

 

Daarnaast bieden we:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.200,- en € 4.900,- op fulltime basis;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een netto onkostenvergoeding;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Wij vinden het belangrijk dat jij als HR Data analist & Beheer goed zelfstandig kunt werken, je communicatief vaardig bent en verbanden kan leggen. Je bent in staat om zelf ook pro- actief verbeteringen te signaleren en suggesties te doen voor het optimaliseren. De vertaling van theorie naar praktijk, de brug slaan tussen de behoefte van Gom en het systeem, van applicatie naar gebruiker, daar ben jij goed in en geeft jou energie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van HR data analyses en je bent sterk in het inzichtelijk maken van deze data.

 

Verder zien we ook graag dat je beschikt over:

 • Een relevant afgeronde wo opleiding op het gebied van Informatie Management;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Een nieuwsgierige en initiatiefrijke mentaliteit;
 • Aantoonbare kennis op het gebied van functioneel beheer;
 • Ervaring in het werken met Power BI;
 • Kennis van procesmatig denken

Kom jij een prominente rol spelen binnen de HR organisatie van Gom? Zorg jij er voor dat we straks niet meer zonder jou kunnen op het gebied van HR Data en AFAS? Dan zoeken we jou! Solliciteer dan snel!

 

Eerst nog meer weten voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Sven Vos (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom