Traffic Support

Fulltime Verkeersregelaar zonder diploma omgeving Amsterdam

Details van de functie

Logo Kom werken bij Trigion Traffic Support, onderdeel van de Trigion Safety Group.

Functieomschrijving

Ben je toe aan iets nieuws en zoek jij een afwisselende bijbaan? Wil jij samen met een hecht team verantwoordelijk dragen voor de verkeersbegeleiding en optimale bereikbaarheid? We leiden jou met een betaalde opleiding graag op tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. Een vooropleiding is niet nodig. Met deze aanstellingspas kan je per direct als verkeersregelaar aan de slag in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

 

Over de betaalde opleiding tot verkeersregelaar

Wij leiden jou in 2 dagen op tot verkeersregelaar en in 1 dag voltooi je de Cursus VCA Basisveiligheid! Tijdens deze opleiding, die wij volledig voor jou betalen, doe je kennis op over wat een beroepsmatige verkeersregelaar inhoudt en welke verantwoordelijkheden je hebt ten opzichte van het overige verkeer. Je leert ook hoe je de verkeersstroom op de juiste manier kunt beheren. De betaalde opleiding tot verkeersregelaar bestaat uit 1 klassikale dag en 1 praktijk dag (inclusief examens). De VCA Basisveiligheid omvat 1 klassikale dag (inclusief examen). De dagen zijn verspreid over 2 of 3 weken en zijn alleen doordeweeks beschikbaar.

 

Wat doet een parttime of fulltime verkeersregelaar?

We zijn altijd op zoek naar sociale mensen die ons team kunnen versterken in de randstad. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een goede doorstroming van het verkeer. In deze functie ben je het visitekaartje van onze opdrachtgevers en heb je, net als in bijvoorbeeld de horeca , veel contact met mensen. Op afwisselende plekken sta je weggebruikers altijd duidelijk en vriendelijk te woord. Je bent daarnaast representatief en beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

 

Over Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support is onderdeel van Trigion Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met haar werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Na het afronden van de betaalde opleidingen, ga je per direct aan de slag met jouw collega's in de omgeving van Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. Onze afdelingen HR, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing. Ook bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Wat je krijgt

Wat we je aanbieden
 • Een volledig gratis opleiding tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas.
 • De zekerheid van werken in loondienst met - afhankelijk van jouw wensen - vaste uren of flexibel (bijbaan, parttime of fulltime).
 • Altijd op tijd betaalt, doorbetaalde pauzes, maaltijdvergoeding, reiskosten en reistijdvergoeding voor de heenreis.
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en exclusieve personeelsvoordeel op diverse uitjes en producten.
 • Een nachttoeslag van 10% tussen 00.00 uur en 6.00 uur.
 • De afwisseling en vrijheid van het buiten werken.
 • Doorgroeimogelijkheden en gratis aanvullende opleidingen (te volgen in werktijd).
 • Werken bij mooie projecten en spectaculaire evenementen van verschillende opdrachtgevers.
 • Een volledig kleding- en materialenpakket.

?

Salarisindicatie: Tussen €2.106,- en € 2.464,- bruto per maand* op basis van een fulltime dienstverband. Dit komt neer op een salaris vanaf €13,50 tot €15,80 per uur.

*Netto vergoedingen zijn als brutobedragen meegenomen voor een gemiddeld/geschat maandsalaris.

Wie je bent

Als bijbaan verkeersregelaar ben je gastheer of gastvrouw op de weg en:  

 • heb je een flexibel werkhouding en geen bezwaar om in de avonden en weekenden te werken.
 • je bent minimaal 18 jaar of ouder. 
 • is een rijbewijs B en eigen vervoer een pré.
 • kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.
 • sta je stevig in je schoenen.
 • ben je bereid om de betaalde opleidingen VCA en VKR-TVM te halen.
 • woon je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of omgeving.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Fulltime verkeersregelaars zonder diploma omgeving Amsterdam. Wil je toch eerst even meer weten? Bel of app dan met Justine van der Haar, recruiter Trigion Traffic Support via [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mail naar  [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Traffic Support