City 360

BOA handhaver integraal gemeente Amsterdam

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa - getuigschrift en toe aan de volgende stap in een dynamische en toonaangevende gemeente? Dan is deze functie als fulltime of parttime boa misschien wel iets voor jou.  

 

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als boa aan de slag? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij één van de vele gemeentes waar wij mee samenwerken. Klik op de volgende link voor meer informatie: BOA in opleiding

 

Hoe ziet je dag als fulltime boa er uit?

De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat. In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving. Als boa is geen dag hetzelfde. Je voert controle rondes uit, gaat af op meldingen van burgers en signaleert afwijkingen en overtredingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeer- en afvalbeleid. Burgers in de gemeente Amsterdam ervaren veel overlast door verkeerd geparkeerde voertuigen en verkeerd aangeboden afval of bij plaatsingen. Jouw inspanningen leiden tot een positievere beleving.

 

Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

 

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Amsterdam altijd in koppel werkzaam bent. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een bruto maandsalaris van €2.403,96 tot €3.480,36 o.b.v. 36 uur en afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een urencontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij City 360 of de gemeente;
  • Ervaring op doen bij een dynamische en toonaangevende gemeente!
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
  • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €100,- netto zijn. 

 

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:
  • Een geldig BOA - getuigschrift;
  • Een geldig RTGB certificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen);
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je, net als bij de politie, een medische keuring met sporttest en assessment moeten afleggen.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime Integraal Handhaver Amsterdam door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je cv te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. Kandidaten uit de omgeving van Almere, Hilversum, Utrecht, Haarlem en Purmerend nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360