Lucardi

Verkoopmedewerker oproepkracht | Veenendaal

Details van de functie

Logo Het is je vast weleens opgevallen tijdens het winkelen in het dorp, het centrum of de grote stad. Misschien ben je weleens bij ons binnengelopen, en heb je iets gekocht of een horloge laten maken. Herkenbaar door haar welbekende kleur en uitnodigende open winkelfront: Lucardi Juwelier. Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. Op dit moment is Lucardi Juwelier fors gegroeid. We tellen tot heden ruim 130 winkels in Nederland. De organisatie is actief in onze buurlanden BelgiŽ en Duitsland. In Frankrijk zijn we actief op Zalando.Wist je dat: ABN AMRO heeft ons uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland 2023-2024, en ook tot retailer van het jaar 2023-2024!

Wat ga je doen?
Wij bij Lucardi Juwelier streven naar klanttevredenheid door uitstekende service te bieden aan onze klanten. Voor onze winkel in Veenendaal zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Je komt terecht in een fijn team waar je de mogelijkheid krijgt om een specialist te worden in Lucardi-sieraden en meer.Je bent van nature enthousiast en houdt van aanpakken. Met onze eigen gepersonaliseerde trainingen voor al onze producten, streven wij ernaar jou een plezierige werkomgeving te bieden met leuke collega's. Samen met het huidige team ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, het verlenen van service en het adviseren van klanten die bij jullie binnenkomen. Ben je op zoek naar een bijbaan? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als verkoopmedewerker bij Lucardi? Lees dan verder.

Wie ben jij?
 • Je vindt het leuk om klanten te woord te staan;
 • Je hebt affiniteit met mode en/of sieraden;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent flexibel;
 • Je bent doordeweeks als in het weekend inzetbaar;
 • Geen ervaring? Geen probleem, wij begeleiden jou met plezier!

Wat kan jij van ons verwachten?
Lucardi biedt haar oproepmedewerkers een goed salaris aan. Je kunt verwachten dat je maandelijks een uitbetaling ontvangt waarbij vakantiegeld en vakantiedagen zijn inbegrepen.

Zie onderstaande uurlonen:
Leeftijd Uurloon
21 jaar en ouder € 15,79
20 jaar € 12,64
19 jaar € 9,47
18 jaar € 7,90
17 jaar € 6,23
16 jaar € 5,45
15 jaar € 4,74
 • Profiteer van aantrekkelijke personeelskorting;
 • Korting op de aaneengesloten collectieve zorgverzekering;
 • Mogelijkheid tot een kilometer vergoeding of volledige vergoeding voor het OV;
 • Indien van toepassing heb je recht op een pensioenregeling;
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling.

Word jij onderdeel van ons team?
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf bij ons schitteren? Aarzel dan niet; solliciteer direct door gemakkelijk je CV en motivatiebrief te versturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze Lucardi Recruitment door te mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Lucardi