Breijer

Projectmonteur Ventilatietechniek - Breijer Rotterdam

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Rotterdam
26 mei 2024

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Ventilatietechniek in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Als Projectmonteur Ventilatietechniek bij Breijer, speel je een essentiële rol in het uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud aan mechanische ventilatiesystemen. Deze systemen bevinden zich voornamelijk in woningbouwprojecten en in beperkte mate in utilitaire settings. Je onderhoudt nauw contact met zowel je leidinggevende als je collega's van de planning en werkvoorbereiding. Het opstellen van benodigde rapporten en het beheren van je administratie behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast zorg je voor aanpassingen aan bestaande installaties en installeer je nieuwe systemen. Hoewel je voornamelijk actief bent in de regio Zuid-Holland, wordt af en toe ook van je verwacht dat je jouw expertise buiten dit gebied inzet. De standplaats is Rotterdam maar je zal vooral op de projectlocaties werkzaam zijn.

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie-installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel en Almere. 

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met zo'n 22.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. 

Wat je krijgt

 • Een bruto maandsalaris van € 3.000,- tot € 3.600,- afgestemd op jouw leeftijd, ervaring en skills;
 • Een auto van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

Service- en klantgericht, twee woorden die helemaal op jou van toepassing zijn. Jouw focus als Projectmonteur ligt op het verlenen van perfecte service, volledig op de klant afgestemd. Daarbij maak je gebruik van je technische kennis en je analytische mindset. Je neemt het initiatief om naar oplossingen toe te werken. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd met een klus aan de slag. Zo lever je de beste dienstverlening en houd je de kosten scherp in de gaten.
Ook heb jij als onze nieuwe projectmonteur:

 • affiniteit met elektra en werken in de techniek;
 • een NEN 3140 certificaat of ben je bereid deze te behalen;
 • een VCA-VOL certificaat of ben je bereid deze te behalen;
 • een rijbewijs B (de auto/bus krijg je van ons).

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Dennis van der Burg, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer