Hans Anders

Audicien in opleiding

Details van de functie

Logo Je diploma tot Audicien halen én een mooi salaris verdienen? Dat kan! Bij Hans Anders haal je je MBO-4 diploma en werk je tegelijkertijd als Audicien in opleiding in één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Je leert echt een vak. Audicien zijn is betekenisvol en dankbaar werk. Je maakt goed horen bereikbaar voor je klanten, door ze het juiste advies te geven en ze te helpen met slimme hoortoestellen die voorzien zijn van de laatste technieken. Zo zorg jij ervoor dat ze kans krijgen om (weer) volop deel te nemen aan de maatschappij. 

Bij Hans Anders is iedere klant anders en geen dag is hetzelfde. Je hebt een beroep voor de toekomst, want de vraag naar slimme hoor oplossingen zal steeds groter worden. Weet je wat het zo bijzonder maakt om bij Hans Anders audicien te worden? Je bent nooit alleen in de winkel, want je optiek collega's zijn er ook dagelijks voor jou en je klanten.
 
Wat ga je doen?

Je diploma tot Audicien

Als Audicien in opleiding start jij direct met een combinatie van leren en werken. Zo leer je meteen heel veel theorie en doe je deelexamens, waardoor je stap voor stap onder begeleiding handelingen leert uitvoeren. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school waar je de theorie zult leren. Daarnaast werk je tenminste drie dagen per week direct mee in de winkel om je de praktische kennis eigen te maken. In de winkel word je tijdens je hele opleidingstraject begeleid en gecoacht door een vaste, triage Audicien.

Wat vragen wij van jou?

  • 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt aantoonbaar MBO4/havo werk -en denk niveau;
  • Bereid een opleiding te volgen;
  • Je houdt ervan om samen in een team te werken, maar vindt het tegelijk fijn om daarbinnen je eigen specialisme te hebben;
  • Je bent dienstverlenend en commercieel tegelijk;
  • Je hebt affiniteit met mensen.

Dit is wat wij jou bieden!

Je komt direct in dienst van Hans Anders, en ontvangt een uitstekend startsalaris, maar natuurlijk groeit het salaris met je mee! De opleidingskosten worden door Hans Anders betaald, dus je bouwt geen studieschuld op.  Extra leuk: bij Hans Anders kun je je ook na je opleiding blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in het vakgebied.

Iedereen groeit bij Hans Anders. Heb jij interesse in de opleiding Audicien van Hans Anders? Meld je hier aan. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hans Anders