Second Owner

Technicus mechatronica I Second Owner

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Wijchen
15 april 2024
3 juli 2024

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving:
Second Owner is een bekende reseller in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten in gebruikte industriŽle machines. Met een totaal van >13.000 m2 in het midden van Nederland (Wijchen) bezit Second Owner wat ze verkopen. Een voorraadhoudende handelsonderneming in diverse gebruikte metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines en intern transport (heftrucks, reachtrucks, stapelaars ..).
Bij Second Owner bent u aan het juiste adres om uw gebruikte machines te kopen en verkopen. CNC draaibanken, freesmachines, conventionele slijpmachines, persen, heftrucks - diesel, LPG of elektrisch; keuze is er altijd.
Second Owner kent de markt en de markt kent Second Owner en hun manier van zaken doen. Bijzonder in aanbod, bijzonder in haar informeel contact, bijzonder in het volledig pakket. Laden op vrachtwagen, in container of zelfs het voorbereiden voor vluchttransport, alles is mogelijk. Verschillende vaste partners kunnen en zullen indien nodig assisteren bij verzending, kraanondersteuning/verlading en demontage. Exporteren naar elk deel van de wereld is geen probleem. Machines worden perfect op transport gezet en alle benodigde documenten worden geregeld; allemaal naar wens!

Informatie Leren & Werken
Learning by doing staat voorop. In een klein team werk je veel samen, maar zullen ook individuele taken verricht moeten worden. Alles wat te maken heeft van demontage op locatie tot verzendklaar maken komt wekelijks voorbij. Als je interesse hebt in hoe machines functioneren ben je bij ons aan het juiste adres. Reparaties en onderhoud aan machines en demonstreren aan eindgebruikers.
Uiteraard horen hier de juiste papieren, cursussen en opleidingen bij. Veiling werken met VCA, certificaten voor hijsen, heftrucks en werken op hoogte.

Naar wie zijn wij op zoek?
Een werknemer van Second Owner moet zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Samenwerken met collega's is zeer belangrijk. Samen naar oplossingen kijken en zorgen dat alles op de juiste manier en veilig gebeurt. Als je met grote en zware machines werkt staat veiligheid altijd voorop. Daarnaast is het fijn als goed met je collega's kan omgaan. Wij houden van een informele setting waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. Klantcontact; mag, maar is geen must. Voor ieder type persoon hebben wij een passend plekje in ons team!

Wat biedt het bedrijf?
Het werken bij Second Owner is hartstikke fijn. Met een team van voornamelijk jonge maar ervaren collega's ben je dagelijks hard aan het werk. Uitdagingen zijn er altijd en elke dag is anders. Second Owner is groeiend en altijd op zoek naar nieuw en goed personeel die samen met ons doorgroeien om de beste van de wereld te worden in ons vakgebied. Wij werken graag aan langdurige samenwerking en bouwen graag aan de toekomst. Lol is naast hard werken het belangrijkste wat er op het werk is; met plezier naar je werk. Samen lunchen; vrijdagmiddag-borrel en regelmatige uitjes met het hele bedrijf!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Bram van Summeren
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Second Owner gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.