Safety Group

Landelijk salesmanager Trigion Safety Group

Details van de functie

Logo Ben jij die gedreven salesmanager die een bijdrage kan leveren aan onze dienstverlening, organisatie en mensen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

In deze rol laat jij aan voor onze (potentiŽle) klanten de mogelijkheden van onze dienstverlening tot leven komen. Je zorgt ervoor dat loyale klanten van Trigion Safety Group langer klant blijven. En je weet onze dienstverlening in de breedte onder de aandacht te brengen. Je genereert new business. Crossselling, upselling, DMU analyse, aanbestedingstrajecten, consultative selling. Dit zijn de begrippen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van gestelde targets op groei en omzet. Je stuurt dagelijks op jouw KPI's en bent ''in control'' op jouw forecast. Je rapporteert over de voortgang van de realisatie van jouw targets aan de salesdirecteur;
 • Je draagt zorg voor een landelijke en regionale dekking van onze Trigion Safety Group dienstverlening. Via (onderhandse) tendertrajecten zorg je dat onze dienstverlening groeit. Je zit bij de juiste klanten om tafel, stelt offertes op, onderhandelt en weet de deal te closen;
 • Je spot kansen in de markt en kan dit vertalen naar een commerciŽle verkoopplan. Samen met jouw salesdirecteur en de directie van Trigion Safety Group stippel je de commerciŽle strategie uit. Bij de uitvoering van jouw plannen wordt je ondersteund door marketing, tenderdesk en contractbeheer.

Een mooie uitdaging waarin je veel flexibiliteit en vrijheid zult ervaren! Dit alles in de dynamische omgeving die Trigion Safety Group te bieden heeft, in de veeleisende concurrerende omgeving van de Randstad en met de stevige backbone van het commerciŽle team en de tenderdesk. Jouw klanten en prospects zitten in heel Nederland. Je zal periodiek aansluiten bij overleg op ons hoofdkantoor in Schiedam en op het hoofdkantoor van Trigion Safety Group in Zwolle.

Over Trigion Safety Group

Trigion Safety Group is met merken als Trigion Traffic Support (verkeersregelaars), Trigion City360 (toezichthouders en handhavers) en Trigion Crowd Support (evenementenbeveiligers) ťťn van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van verkeersbegeleiding, logistiek en veiligheid rondom evenementen en inzet van Handhaving en Toezicht. Trigion Safety Group is onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een organisatie en enthousiast team dat volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van integrale veiligheid en de continuÔteit van de dienstverlening.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
 • Een salaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand obv 40 uur per week;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een leaseauto met NS Business Card;
 • Netto onkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding;
 • Een interessante tantiŤme regeling van maximaal 25% van een bruto jaarsalaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's

Wie je bent

Voor deze positie zoeken we iemand die voorop gaat! Jij wilt graag een bijdrage leveren aan onze dienstverlening, onze organisatie en onze mensen. Je bent een stevige persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je met je enthousiasme samenwerkingen tot stand brengt - zowel intern als extern. Je krijgt energie van het werken met mensen maar bent ook resultaatgericht oftewel hard op de inhoud en zacht op de relatie. Je hebt al een relevant sales-trackrecord, bent een commercieel georiŽnteerde salesmanager, kennis van werken in een marge business is een pre. Je bent bedreven in "consultative selling" en kunt zowel klanten binden en uitbouwen, als nieuwe klanten werven.

We zien graag dat je beschikt over:
 • Een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Kennis en ervaring binnen de beveiliging beschouwen wij als een pre.

Solliciteren en meer informatie

Ben je geÔnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv! Doe dat uiterlijk op 23 juni 2024, want dan sluiten we de vacature.

De gesprekken vinden plaats op:
 • vrijdag 28 juni 24, locatie Schiedam, hoofdkantoor Facilicom Group;
 • woensdag 3 juli 24, locatie Zwolle, hoofdkantoor Trigion Safety Group.

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.

NB: geschikte kandidaten nodigen wij tussentijds uit voor een kennismakingsgesprek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group