Food&i

Stagiair(e) bij Food&i in ons Team Digital!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al benieuwd hoe een nieuw food concept wordt vertaald in het IT vakgebied? Pak dan nu je kans!

Functieomschrijving

Omschrijving van de werkplek

Wij zijn Food&i! De ontwikkelde en vernieuwde versie van een caterings organisatie, waarbij wij vallen onder de paraplu van Facilicom Group. Met Food&i treden we buiten de gebaande paden van de markt. In ons vernieuwende concept komen individuele behoeften van gasten ťcht centraal te staan. Hierbij creŽert Food&i een nieuw concept: Food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar op elkaar! Van het beÔnvloeden van bewuste keuzes tot het gastvrij ondersteunen van onze gasten. Impact maken doe je met elkaar! Ons team is betrokken bij elke stap en enthousiasmeert elkaar elke dag om dat stapje extra te doen!Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.Wat is jouw stageopdracht?

?Food&i is een bruisende jonge organisatie waarin nog veel optimalisaties en implementaties gedaan moeten worden. Vandaar dat de stageopdracht afgestemd zal worden op jouw interesses! Zo halen wij beide zoveel mogelijk uit jouw stage!Tijdens jouw stage zijn er daarom ook meerdere opties mogelijk. Dit is geen keiharde IT stageplek. De rol zal een focus hebben op een business perspectief van IT. Je zal vooral veel bezig zijn met het vertalen van ons nieuwe Food concept naar het IT vakgebied. Hierbij horen natuurlijke verschillende implementaties en/of optimalisaties van systemen. Daarnaast kunnen we altijd nog kijken, wat jouw interesses zijn in ons vakgebied!

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, ťťn van de beste uit de Benelux!

?

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?

∑††††††Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van €524,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek.

∑††††††Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken.

∑††††††Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen.

∑††††††Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer.

∑††††††De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken.

∑††††††Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven.

∑††††††Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's!
∑† † † Een mooie werklocatie in Schiedam, met een†goede aansluiting op het OV!

Wie je bent

  • Een gedreven 3e-jaars†student met een Business IT of bedrijfskundige opleiding. Natuurlijk zijn er ook nog andere†HBO studies die passend kunnen zijn.
  • Je bent proactief en hebt een echte hands-on mentaliteit.
  • Een saaie dag met jou? Dat kan ik je niet, door jouw pittige karakter.
  • Initiatief nemen is voor jou heel normaal en dat is te zien aan jouw gedrevenheid.
  • Structuur is voor jou erg belangrijk en dit laat je terug zien in je werkzaamheden.
  • Je hebt passie en affiniteit voor IT.Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan?

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende of solliciteer direct via de knop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i