Gom

Parttime schoonmaakmedewerker bij zorginstelling Dichterbij in Schijndel

Details van de functie

Logo Wil jij zorgen voor een schone leefomgeving voor de bewoners van zorginstelling Dichterbij en ben je woonachtig in de regio Schijndel? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek in Schijndel naar een nieuwe enthousiaste collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken. Je gaat schoonmaakwerkzaamheden verrichten bij Dichterbij in Schijndel. Je bent werkzaam bij verschillende woongroepen waar bewoners wonen die een lichte tot ernstige of meervoudige beperking hebben. De bewoners zijn zeer blij met een schone leefomgeving en vinden het ook wel is fijn om een praatje met je te maken.

Je bent werkzaam van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 +/- 12:30 . Het gaat hier om een dienstverband van 12 uur per week. De werktijden zijn een indicatie en worden met de leidinggevende volledig afgestemd.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Ook bieden wij:

 
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche (is een pré).

 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Schijndel? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom