Hans Anders

Stage Medewerker Optiek

  • Vacature
  • Stageplaats
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
12 juli 2024

Details van de functie

Logo Stage lopen bij een van de grootste optiek -en hoor winkel in Nederland? Dat kan! Wij zijn Hans Anders en wij vinden ontwikkeling belangrijk. Zo ook voor jou, ben jij nog op zoek naar een stage plaats in de Optiek? Lees dan snel verder!

Je hebt ons waarschijnlijk gezien in het straatbeeld, Hans Anders heeft zo'n 250 optiek- en hoor winkels in Nederland. Met onze producten en dienstverlening zorgen we ervoor dat steeds meer klanten op de juiste manier geholpen worden. We vinden een goede dienstverlening aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Daarnaast vinden wij het minstens zo belangrijk dat iedereen bij Hans Anders zich kan blijven ontwikkelen, zo ook onze stagiaires!

Wat ga je doen bij Hans Anders?
Je gaat aan de slag in een van onze winkels als Optiek medewerker bij jou in de buurt, het is afhankelijk van jouw stage en leerdoelen hoe die invulling er precies uit gaat zien. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat we je gaan begeleiden bij het behalen van je leerdoelen. Als die niet helemaal duidelijk zijn vooraf, dan helpen we je daar graag bij. We hebben ervaren praktijkbegeleiders die je het vak kunnen leren.

Wat vragen wij van jou?
Wanneer je jezelf wilt blijven ontwikkelen, de klant altijd centraal zet, passie hebt voor onze producten en oplossingen en wanneer je bijdraagt aan een gezellige werkomgeving pas je perfect bij een van onze teams. Uiteraard ontvang jij hiervoor ook een stagevergoeding van 350 euro bruto per maand op fulltime basis (38 uur per week). Iets voor jou? Dan willen wij in je motivatie de volgende dingen van je weten:
  • De naam van je school;
  • De naam en niveau van de opleiding die je volgt (minimaal MBO3);
  • In welke periode je stage wil lopen;
  • Wanneer de vestiging niet op de website te vinden is, bij welke vestiging je stage wil lopen;
  • Hoeveel uur (per week) deze stage zou moeten zijn (minimaal 30 uur per week);
  • Of er specifieke dingen zijn die je wilt leren.

Dit is wat wij jou bieden!

Een leerzame en gezellige stage in een winkel met professionele collega's die jou graag het vak leren. Als vergoeding ontvang je € 350- per maand op basis van fulltime.  

Volg ons ook op instagram @werkenbijhansanders
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hans Anders