Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Assistent Bedrijfsleider i.o. 

Details van de functie

Logo Onze assistent bedrijfsleiders in opleiding bij Pets Place Boerenbond hebben net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.nnIn deze functie ga je in verschillende winkels aan de slag in de regio Roosendaal. Hierbij wordt in overleg gekeken welke winkels jij gaat ondersteunen.nnJij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie! Je weet dan ook hoe je je team moet stimuleren. Verder weet je hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen’.nnEen dag in het leven bij Pets Place Boerenbond:nnJe start de dag met een collega voor openingstijd met een "Dagstart". Wie is verantwoordelijk voor welke afdeling of sta je vandaag met een kleine bezetting en ben je daarmee allround inzetbaar. Er wordt nog even benadrukt dat iedere klant vandaag begroet wordt met een lach en wordt aangesproken, zodat de klant zich welkom voelt.nnDan is het 09:00 uur, de winkel wordt geopend. Jullie zorgen ervoor dat alles binnen en buiten op de juiste plek staat. In de ochtend ben jij verantwoordelijk voor het helpen van onze klanten aan de kassa en het aansturen van het team. Je ondersteunt hierin de bedrijfsleider!nnRond het middaguur heb je pauze en kun je ondertussen nog even de nieuwsberichten van de organisatie doornemen via onze Speakapp. Hierna stimuleer je je collega's en zet je samen met de bedrijfsleider je team weer neer. Zelf ben je verantwoordelijk voor de dienrenafdeling. Er komt een klant die zojuist een nieuwe puppy heeft gekocht en jij geeft het perfecte advies aan deze klant. Tevens neem je nog even kort de tuinafdeling voor je rekening, omdat je collega de vracht naar binnen haalt. Je blijft continu oog houden dat de winkel er netjes bijstaat en vult de schappen bij als deze leeg zijn.nnGezamenlijk sluiten jullie de dag af en wordt de kassa geteld. Je wenst je collega's een fijne avond. Morgen mag je weer een dag, maar dan weer met een andere collega. Hoe leuk is dat?nn

Wij bieden:
 • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom voorzien wij jou van 15% personeelskorting;
 • Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan krijg jij van ons een mooie reiskosten vergoeding;
 • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma;
 • Professionele begeleiding van een buddy, zodat jouw start een succes gaat worden.Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou:
 • Je kunt goed samenwerken, je bent resultaat- en klantgericht en commercieel gedreven;
 • Leidinggevende in de winkel (plannen, aansturen van collega's, sturing KPI'S)
 • Je hebt grote affiniteit met het assortiment en interesse in het beter leren kennen van onze producten;
 • Een MBO opleiding in een commerciële richting/dierverzorging is een sterke pré;
 • Inzetbaar in de regio Roosendaal in een straal van 30km;
 • Werkervaring Binnen de branche is vereist;
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar.
Over ons:
Pets Place Boerenbond: de nummer één voor alle dieren- en tuinliefhebbersAlles voor je dier en tuin vind je bij Pets Place Boerenbond. Dankzij onze deskundigheid en service op het gebied van dier en tuin helpen we onze klanten zelf expert te worden op deze gebieden. Zo maken zij de juiste keuzes en kunnen ze zorgeloos genieten van het buitenleven en hun huisdieren. Dit alles start met de kennis, het enthousiasme en de betrokkenheid van de collega’s in onze winkels door het hele land én in ons distributiecentrum en servicekantoor in Ede.Pets Place Boerenbond is onderdeel van IJsvogel Retail. Met onze 180 winkels, webshops, 1.800 medewerkers, 36.000 m 2 magazijn en ruim 18.000 artikelen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. En we groeien nog steeds! Dit creëert veel kansen en mogelijkheden voor jou, bijvoorbeeld als het gaat om doorgroei en professionele ontwikkeling.We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, waar je in gelooft en van wie je houdt. Verschillen brengen juist nieuwe perspectieven met zich mee. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze collega’s en klanten.
Sollicitatie procedure:
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Solliciteren kan via de button 'solliciteren'. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de vacature verantwoordelijke via bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.