Trigion

Stagiair(e) bij Trigion waarbij je echt toegevoegde waarde levert!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al benieuwd hoe je toegevoegde waarde kan leveren binnen de beveiligingsbranche? Pak dan nu je kans!

Functieomschrijving

Wij zijn Trigion! Eén van de grootste beveiligingsbedrijven in Nederland, die vallen onder de paraplu van Facilicom Group. Wij zijn altijd in beweging en zijn op dit moment druk bezig met een verandering van traditionele beveiligingsorganisatie naar een dynamische organisatie die focust op integrale veiligheidsoplossingen. Hierin spelen fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. Met ruim 6.000 collega's creëren wij voor en samen met onze opdrachtgevers complexe integrale oplossingen die door heel Nederland verspreid worden! 

 

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.  

 

Wat is jouw stageopdracht?

Je zal stage gaan lopen binnen één van de grootste divisies van Facilicom. Binnen Trigion is er altijd wat te doen of wat te beleven. Bij deze stage zijn er verschillende opdrachten mogelijk:

 • Gezien de omvang waarbij er meerdere teams en teamleiders aangestuurd worden, is een stagiair met focus op interne communicatie van groot belang. Jij kan ondersteuning bieden bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve communicatiestrategieën. Zo zullen we samen de interne samenwerking te verbeteren, de betrokkenheid van medewerkers vergroten en de bedrijfscultuur versterken.
 • Als student met kennis over management en organisatie ben je heel geschikt voor deze opdracht! Zo kun je, met jouw kennis en begrip voor bedrijfsprocessen, organisatiestructuren en strategisch management, helpen met verschillende aspecten. Je zal operationele processen analyseren, verbeterpunten identificeren en efficiëntere werkmethoden kunnen ontwikkelen.
 • Voor een beveiligingsorganisatie als Trigion is een stagiair met een veiligheidskunde opleiding van grote toegevoegde waarde. Zo kan je helpen met het evalueren van beveiligingsprocedures, het identificeren van risico's en het ontwikkelen van plannen voor risicobeheer en noodrespons.

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, één van de beste uit de Benelux! 

 

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie? 

 • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van minimaal €524,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek. 
 • Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken. 
 • Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen. 
 • Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer. 
 • De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken. 
 • Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven. 
 • Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's! 
 • Een mooie werklocatie in Eindhoven!

Wie je bent

 • Een gedreven 3e- of 4e-jaars student met een HBO communicatie, veiligheidskunde of management opleiding. Natuurlijk kan een andere passende studie ook!
 • Communicatief ben je schriftelijk en mondeling erg sterk.
 • Je vindt structuur belangrijk en werkt altijd volgens planning. 
 • Nieuwe dingen vind je leuk om te doen en je bent erg leergierig.
 • Je bent proactief en vindt het leuk om initiatief te nemen. 

 

Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan? 

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende via [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] of solliciteer direct via de knop! 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion