Gom

Handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist in Rotterdam

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaak? Woon je in Rotterdam of omgeving en wil jij aan de slag als Handyman? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken in Rotterdam als handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist. Als handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist heb jij een erg afwisselende baan. Je voert zelfstandig verschillende schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit. Dit kan zijn het ondersteunen van schoonmakers, vloeronderhoud zoals vloeren schrobben met een schrobmachine, sanitair en periodieke werkzaamheden. Door jouw inzet en toewijding zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet. De locaties waar jij komt te werken is voornamelijk op scholen door heel Rotterdam.

 

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Het zijn geen aangesloten werktijden. In de ochtend vanaf 06:00 uur tot ongeveer 09:00 uur en in de middag/avond van 15:00 tot 20:00 uur. Tussendoor kan je gewoon naar huis. Het gaat om een dienstverband van 32 tot 38 uur per week in overleg met de leidinggevende.

 

Heb je vragen? Stuur de recruiter een berichtje! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als handyman / vloeronderhoud schoonmaakspecialist bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf; tussen de €14,09 en €16,29 bruto per uur;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en vakspecialistische opleidingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een geldig rijbewijs B;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een VOG of in de gelegenheid om die aan te vragen;
  • ervaring met vloeronderhoud of als handyman is een pre.

 

Ben jij de handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom