Gom

Fulltime schoonmaak medewerker bij Royal FloraHolland in Aalsmeer

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan als schoonmaak medewerker in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

RoyalFlora Holland is de grootste bloemenveiling ter wereld. Wil jij hier werken als schoonmaak medewerker én ben jij niet beroerd om je handen uit de mouwen te steken? Dan zoekt Gom jou!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij Royal FloraHolland in Aalsmeer.

  • De werkdagen en werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00. Dit is een fulltime dienstverband van 38 uur in de week.

Je werkt als schoonmaak medewerker samen in het schoonmaak team. Hier zal je werken met diverse machines, zoals eenschijfmachine, waterzuiger, schrobzuigautomaat. Geen ervaring? Geen probleem, we leren het je graag!

 

Naast deze vacature zijn er ook andere mogelijkheden bij Royal FloraHolland. Benieuwd? Neem contact op met onze recruiter voor meer info.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  •   een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • zin om dagelijks fysiek en actief aan de slag te gaan;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche. 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Aalsmeer, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom