Gom

Mbo stagiair(e) bij Gom op de Erasmus Universiteit!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al benieuwd hoe grote gebouwen zo snel schoongemaakt worden? Pak dan nu je kans om dit mee te maken!

Functieomschrijving

Wij zijn Gom! De eerste divisie waar Facilicom Group mee is opgericht in 1966! Met meer dan 9.000 medewerkers functioneert Gom al ruim 50 jaar als één van de voorlopers in de schoonmaakbranche, onder de paraplu van Facilicom Group. Het operationele proces is natuurlijk het professioneel schoonhouden van kantoren, productielocaties, evenementlocaties, zorginstellingen, onderwijsgebouwen, verblijfslocaties, luchthavens en nog veel meer! Maar achter de schermen wordt er op tactisch en strategisch niveau ook hard gewerkt om het verschil te maken. Het is niet alleen maar schoonmaken, maar ook het verbeteren van de werk- en leefomgeving van de mens! 

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.  

Wat zijn jouw werkzaamheden:

Je zal komen te werken bij de grootste divisie binnen Facilicom! Daarnaast zal deze stage plaats vinden bij een hele belangrijke klant, namelijk Erasmus Universiteit Rotterdam. Je zal elke dag vroeg op de school campus zijn, omdat de colleges in de zalen ook op tijd starten. Wij zullen jou eerst alle fijne kneepjes van het vak leren en inwerken binnen ons team. Als je alle werkzaamheden onder de knie hebt, helpen we jou om verder te groeien! Tijdens je stage zal je uiteindelijk zelf ook alle medewerkers gaan ondersteunen, wanneer we je klaarstomen om de rechterhand van de objectleider te worden. Zelf zal je dus ook een belangrijke, meewerkende en controlerende functie gaan uitvoeren. Hierbij zal je veel bezig zijn met planning, controle, aansturing en administratie.

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, één van de beste uit de Benelux! 

 

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie? 
 • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van €455,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek. 
 • Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen. 
 • Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer. 
 • De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken. 
 • Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven. 
 • Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's! 
 • Een mooie werklocatie in Rotterdam, met een goede aansluiting op het OV! 

Wie je bent

 • Een gedreven 2e- of 3e-jaars student met een passende MBO opleiding!
 • De Nederlandse taal spreek jij goed.
 • Je vindt structuur belangrijk en werkt altijd volgens planning. 
 • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te begrijpen; 
 • Je bent proactief en vindt het leuk om initiatief te nemen. 

Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan? 

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende via [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] of solliciteer direct via de knop! 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom