Trigion

Mbo stagiair(e) bij Trigion op afdeling contractbeheer!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al benieuwd hoe grote contracten administratief worden verwerkt? Pak dan nu je kans om dit mee te maken!

Functieomschrijving

Omschrijving van de werkplek

Wij zijn Trigion! Eťn van de grootste beveiligingsbedrijven in Nederland, die vallen onder de paraplu van Facilicom Group. Wij zijn altijd in beweging en zijn op dit moment druk bezig met een verandering van traditionele beveiligingsorganisatie naar een dynamische organisatie die focust op integrale veiligheidsoplossingen. Hierin spelen fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. Met ruim 6.000 collega's creŽren wij voor en samen met onze opdrachtgevers complexe integrale oplossingen die door heel Nederland verspreid worden!Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.Wat is jouw stageopdracht?

Op de afdeling zijn er verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen. Je zal tijdens je stage bezig zijn met verschillende taken binnen onze afdeling contractbeheer. Zo zal je veel meewerken met de administratieve verwerking van contractuele afspraken, het oplossen van factuurproblemen en nog veel meer! Wij zullen je uiteraard verwelkomen in ons team en je helpen om mee te kunnen werken op de afdeling!†

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, ťťn van de beste uit de Benelux!Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?

∑††††††††Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding†van†€455,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek.

∑††††††††Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken.

∑††††††††Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen.

∑††††††††Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer.

∑††††††††De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken.

∑††††††††Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven.

∑††††††††Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's!

∑††††Een mooie werklocatie in Schiedam, met een†goede aansluiting op het OV!

Wie je bent

  • Een gedreven†student met een facilitaire mbo opleiding of een andere†passende studie!
  • Jouw administratieve vaardigheden komen goed naar voren.
  • Je hebt kennis van Excel en van financiŽn.
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te begrijpen.
  • Initiatief nemen en proactief zijn twee woorden die jou omschrijven.Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan?

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende of solliciteer direct via de knop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion