Stedin

Uitvoerder WV Gas

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Delft
24 mei 2024

Details van de functie

Logo Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen


Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. Genoeg te doen dus voor een (senior) uitvoerder. Je bent een ervaren technische professional met een duidelijke gas-specialisatie. In deze rol houd je een goed overzicht van de lopende projecten in de uitvoering. Je vindt het leuk om zaken te regelen en bent een organisatietalent. Ook ben je klant- en resultaat gericht en denk je in het belang van de organisatie en je team. Jij vindt het leuk om toe te zien op de kwaliteit van uitvoering en bent uitstekend bekend met de actuele veiligheidseisen. Bovendien kun je jouw plannen in heldere taal toelichten, zodat snel duidelijk is wat er moet gebeuren en waarom. Naast je technische skills, heb je een klantgerichte instelling en ben je altijd bereid om mensen te helpen, ook als de werkdruk stijgt.

Jouw sterke punten
Worden we blij van


Je bent een ervaren professional met een gas achtergrond en je stelt veiligheid en kwaliteit voorop. weet je precies wat er van een aannemer in de uitvoering verwacht mag worden. Want jij gaat de aannemers in jouw werkgebied aansturen en je bewaakt of de werkzaamheden volgens het werkplan worden uitgevoerd. Uiteraard houd je rekening met alle veiligheidsissues. Mooi toch? En wil je een actieve bijdrage leveren aan de energietransitie? Dat vinden we helemaal top.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe (senior) uitvoerder maakt?
 • Je bent in het bezit van een mbo niveau 4 diploma in een gas technische richting.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de techniek.
 • Je hebt een rijbewijs.
 • Je hebt een WV aanwijzing of bent bereid deze te halen. Wij verzorgen hiervoor een opleidings- en inwerktraject.

Een goed team
Daar hoor je bij


Van de mensen die voor jou werken tot de mensen aan wie jij verantwoording aflegt: meteen vanaf dag één maak je deel uit van team WV in regio Noord. Een groep die graag aanpakt, snel problemen oplost en die met elkaar zorgen voor een veilige uitvoering van onze werkzaamheden in het Stedin verzorgingsgebied. Waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben


Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, dan weet je meteen waar je aan toe bent:
 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van € 5143.,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld, max €1234,- p/m,). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

Daar komt dit nog bovenop:
 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace.. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.
 • Goede koffie van Heilige Boontjes. In Rotterdam kun je jouw bakkie ook halen bij onze ‘gebarista’ (onze slechthorende barista).”

Alle voordelen en arbeidsvoorwaarden van werken bij Stedin op een rij? Die vind je via onderstaande knop.
Arbeidsvoorwaarden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Stedin