Preco

PBO opleiding | Preco

 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
22 april 2024
30 juni 2024

Details van de functie

“Stort” jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een carrière waarin je zonder zorgen over opleidingskosten kunt groeien? En wil je tegelijkertijd bouwen aan een goede toekomst met gegarandeerde werkzekerheid en een aantrekkelijk salaris? Lees dan snel verder! Ontdek de mogelijkheid van de Prefab Beton Opleiding (PBO) waarbij je direct aan de slag gaat in onze betonfabriek met ervaren professionals. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende niveaus en zelfs zonder vooropleiding kun je deelnemen aan dit traject!

Wat ga je doen?
Bij Preco bieden wij de mogelijkheid om opgeleid te worden op drie verschillende niveaus. Je werkt een vierdaagse werkweek van 32 uur en besteedt één dag aan theoretische training. Twijfel je nog? Hieronder staat beschreven wat je zult leren:

- Niveau 1: Assistent bouwen, wonen en onderhoud.
Met niveau 1: Assistent bouwen, wonen en onderhoud leer je de basis in de betonfabriek. Je ondersteunt collega’s met allerlei klusjes en leert hoe beton werkt. Na deze opleiding weet je hoe je tekeningen moet begrijpen, bekistingen moet maken en plaatsen, beton moet gieten en dingen moet afbreken. Je kunt binnen 1 jaar je mbo-diploma assistent bouwen, wonen en onderhoud behalen.

- Niveau 2: Betontimmerman.
Met niveau 2: Betontimmerman leer je op verschillende productielijnen te werken binnen de betonfabriek. Je leert complexe betonelementen te maken zoals vloeren, muren en trappen. Je leert ook hoe je beton moet behandelen en elementen moet plaatsen. Je kunt binnen 2 jaar je mbo-diploma betontimmerman behalen. Voor deze opleiding is het vereist dat je in het bezit bent van een vmbo-diploma basis

- Niveau 3: Allround Betontimmerman.
Met niveau 3: Allround Betontimmerman wordt je opgeleid tot een expert in het maken van prefab betonelementen en mallen, evenals onderdelen voor grootschalige bouwprojecten zoals viaducten, tunnels, sluizen en bruggen. Na afronding van deze opleiding kun je zelfstandig en in teamverband aan betonconstructies werken. Naast de vaardigheden die op niveau 2 worden geleerd leer je ook om de werkzaamheden te verdelen, collega’s te begeleiden, de kwaliteit en voortgang te bewaken en te controleren op naleving van voorschriften. Je kunt binnen 3 jaar je mbo-diploma allround betontimmerman behalen. Ben je voldoende gemotiveerd? Dan kun je ook versnelt je diploma behalen. Voor deze opleiding is het vereist dat je in het bezit bent van een vmbo-diploma Kader of Gemengde Leerweg.

Wat je van ons krijgt?
Ontdek wat jij tijdens je opleiding van ons aangeboden krijgt:
 • Les van professionals en direct salaris;
 • Een erkend mbo-diploma aan het eind van de opleiding;
 • De opleiding is kosteloos;
 • Een leuke, gezellige en leerzame opleiding;
 • Wekelijks bieden wij gratis fruit aan en vrijdag sluiten we de week af met een borrel;
 • Vierdaagse werkweek (32 uur) en 1 dag theorie;
 • Behaal je een voldoende per getoetst onderdeel krijg je een officieel mbo-certificaat.

Wie ben jij?
Vind je het leuk om constant in beweging te zijn? Heb je een goed constructief inzicht en werk je graag in teamverband, maar ook zelfstandig? Ben je veiligheidsbewust en kun je nauwkeurig werken? Dit zijn belangrijke vaardigheden die je moet bezitten of ontwikkelen om een van de opleidingen te volgen. Herken jij jezelf in de genoemde vaardigheden? Dan is de prefab betonopleiding geschikt voor jou!

Wie zijn wij?
Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie, daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wil dat nou niet?

Zien we elkaar snel?
Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar [stuur een e-mail], of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Luba Sangar
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Preco gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.