Triflex BV

Technisch Medewerker Binnendienst

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
MBO
 • Overijssel
Zwolle
22 april 2024
4 juli 2024

Details van de functie

Logo Loop je niet weg voor een technisch advies, is administratie helemaal jouw ding en heb jij commerciŽle voelsprieten? Hou je daarnaast van uitdaging en van afwisselende taken: dan verzekeren we jou dat geen dag hetzelfde is in deze functie. Kortom: ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf? Kom dan ons Triflex team versterken als Technisch medewerk(st)er binnendienst!

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
 • Het opstellen, beoordelen en uitwerken van technische adviezen;
 • Up-to-date houden van systeembeschrijvingen, product bladen en bestekteksten;
 • Ondersteuning en bijdragen aan de afdeling Techniek;
 • Afhandelen binnengekomen aanvragen per mail, via de website of WhatsApp;
 • Het actief ondersteunen van de afdeling Sales.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en kennis van het Microsoft Office-pakket. Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden. Ervaring in of met de bouw is in jouw voordeel. Je bent een teamplayer, maar zeker niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent goed in prioriteiten stellen en kunt werken onder druk. Je hecht niet al te veel waarde aan een strakke dagindeling, want door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Tenslotte vinden wij ervaring met het maken van CAD-tekeningen, met Autocad en Fusion en werken binnen een CRM-systeem een prť.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden verder een actieve en uitdagende fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de marktsegmenten waarbinnen Triflex werkzaam is, is deze functie erg afwisselend ťn kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven. Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Een team van 31 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers. Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collegaís en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiŽle bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Contactpersoon:
Marit ten Broeke
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Triflex BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.