Koninklijke Borgesius Waalwijk

Stage plek QA/QC medewerker | Koninklijke Borgesius Waalwijk

 • Vacature
 • Stageplaats
MBO
 • Noord-Brabant
Waalwijk
22 april 2024
4 augustus 2024

Details van de functie

Logo ZOEK JE EEN STAGEPLEK BINNEN QA OF QC?

Bij ons staan de deuren voor je open en leren we je alles over het bakkersbedrijf en hoe wij dagelijks de kwaliteit waarborgen van onze verse producten. Vanuit onze bakkerijen verspreid over het land ontwikkelen en bakken wij dagelijks vol passie en plezier heerlijke en gezonde bakkersproducten voor Albert Heijn. Wat ooit als een klein familiebedrijf begon, is nu ruim 125 jaar later uitgegroeid tot de grootste Koninklijke bakker van Nederland. In Waalwijk bakken we dagelijks het lekkerste brood en onze Brabantse specialiteit; de eierkoek! Lijkt het je wat om iedere dag te werken en te leren in de heerlijke geur van vers brood? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?
We hebben een stageplek voor een student die een studie volgt in de richting van kwaliteit, hygiŽne en voedselveiligheid (QA/QC).
We laten je zien hoe we zorgen voor een constante kwaliteit van onze producten en hoe we hygiŽnisch en veilig werken, maar verwachten ook dat jij tijdens jouw stageperiode een goede bijdrage levert in de praktijk. Hierin wordt je uiteraard begeleid door de kwaliteitsmanager van de locatie.

WIE ZOEKEN WE?
Zin om je tanden hier in vast te bijten? Geef aan welke school of opleiding je doet en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Bij voorkeur zoeken wij een stagiaire die voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar is.

WAT KRIJG JE VAN ONS?
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
 • Een plek binnen een gezellig, informeel familiebedrijf;
 • Deskundige begeleiding van ervaren collega's;
 • Werkervaring als toevoeging op je CV.

Word jij onze enthousiaste stagiaire die samen met ons de kwaliteit en veiligheid van onze heerlijke bakkersproducten naar een nog hoger niveau tilt? Aarzel niet langer en solliciteer nu voor deze unieke kans om werkervaring op te doen in een gezellig en informeel familiebedrijf waar elke dag draait om de passie voor brood en gebak!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Bente van Tiggelen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Koninklijke Borgesius Waalwijk gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.