ABC Professionals

Allround Dikwandige CV Monteur

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Detachering
MBO
 • Zuid-Holland
's-Gravendeel
22 april 2024
1 januari 2025

Details van de functie

Logo Functieomschrijving:
Ben jij een ervaren vakman/vakvrouw met een passie voor installatietechniek en prefab verzamelaars? Wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige werktuigbouwkundige installaties? Dan is de rol van allround dikwandig CV monteur bij deze installateur de perfecte uitdaging voor jou.

Als allround dikwandig CV monteur werk je nauw samen met een team van gemotiveerde collega's aan de realisatie van centrale verwarmings- en koelinstallaties van hoge kwaliteit. Je vakkundigheid en precisie zijn van essentieel belang bij het vervaardigen van prefab verdelers in de goed uitgeruste werkplaats. Je zult werken aan technisch uitdagende projecten waarbij je aan de hand van gedetailleerde technische tekeningen dikwandige stalen leidingen met elkaar verbindt via TIG- of elektrisch lassen. Het controleren van de leidingen op lekkages behoort eveneens tot je verantwoordelijkheden waarbij je streng let op de kwaliteit en veiligheid van het werk.

Naast je werkzaamheden in de werkplaats zul je ook rechtstreeks contact hebben met klanten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het aanleggen en vervangen van installaties op locatie. Je uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je met klanten kunt samenwerken en hen kunt adviseren over installatievraagstukken.

Functie eisen:
Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “allround dikwandige CV monteur” wanneer je beschikt over de volgende diploma’s en/of ervaringen:
 • je hebt een mbo diploma installatietechniek en een lasdiploma (TIG/elektrisch);
 • je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring als CV monteur;
 • je hebt passie voor het vak;
 • je kan nauwkeurig werken;
 • je hebt rijbewijs B;
 • je woont maximaal 45 minuten van ’s-Gravendeel af.

Bedrijfsprofiel:
De werkzaamheden zullen worden verricht bij een proactieve installateur met een passie om bedrijven te ontzorgen. Zij creëren, onderhouden en inspecteren installaties in allerlei soorten gebouwen. Elke dag bewijzen de medewerkers dat liefde voor techniek gecombineerd met klantgerichtheid resulteert in de meest tevreden klanten. Ze zijn erop gebrand om het project vanaf ontwerp tot aan de oplevering vakkundig en snel te realiseren. Met uitmuntende service en onderhoud waarborgen ze bovendien de werking van elke installatie.

Dit bedrijf is als veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties voortdurend bezig met de nieuwste innovaties. Ze hebben vakmensen in huis die door hun opleiding en ervaring gespecialiseerd zijn in alle facetten van E&W installaties. Van installaties voor data/ verlichting tot noodstroomcircuits en aardings- en overspanningsinstallaties, maar ook klimaat en sanitair installaties. Zij kunnen bovendien volledige beveiligingsconcepten met bijvoorbeeld inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en cctv-systemen ontwerpen en realiseren voor klanten.

Je komt terecht bij een bedrijf dat een hart heeft voor installaties, daarom lukt het ze om een vlekkeloze werking van alle gebouw en proces gebonden installaties te realiseren. De service stopt niet bij het opleveren van een installatie, de medewerkers van dit bedrijf gaan voor de ultieme service en voor méér dan alleen tevreden klanten, zij gaan voor hechte samenwerkingsverbanden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Tim Masselink
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door ABC Professionals gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.