IKEA

Meewerkstage HR

  • Vacature
  • Stageplaats
MBO
  • Overijssel
Zwolle
17 juli 2024

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Bij IKEA Zwolle krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen, zodat jij straks als volwaardig HR-professional aan de slag kunt!

Een dag met ons in jouw leven
Als HR-stagiair ben je werkzaam op de HR-afdeling bij IKEA Zwolle. Binnen IKEA noemen we HR ook wel 'People & Culture' of P&C. De afdeling bestaat uit een P&C Manager, twee P&C adviseurs en twee personeelsplanners. Samen met hen ondersteun je de medewerkers en teammanagers in HRM-gerelateerde taken.

Hoe je dag eruit kan zien:
Je dag begint bijvoorbeeld met het beantwoorden van de vragen van teammanagers en medewerkers in je mailbox, ook verwerk je gelijk wat administratie rondom de indiensttreding van je nieuwe collega's. Vervolgens werk je aan de interne nieuwsbrief, ga je aan de slag met het organiseren van een evenement voor onze medewerkers of maak je een analyse van het verzuim. Voor je het weet is je ochtend voorbijgevlogen!

Samen met je collega's ga je lekker lunchen in het personeelsrestaurant. Je kunt hier voor een paar euro een heerlijke lunch halen, dus brood smeren 's ochtends is niet nodig! ? 's Middags ga je aan de slag met het uitvoeren van ťťn van jouw ideeŽn om efficiŽnter te kunnen werken, en mochten je collega's in de winkel handen te kort hebben, dan sta jij natuurlijk paraat om bij te springen! Aan het eind van de dag ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis.

Wie je bent
Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Wat je nog meer nodig hebt:
- Je volgt een HBO HRM studie.
- Je bent opzoek naar een stage van 5 of 10 maanden.
- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
- Je kan werken in een dynamische omgeving.
- Je neemt eigen verantwoordelijkheid over jouw stage door proactief en leergierig aan de slag te gaan!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA