IKEA

Team Manager Sales

Details van de functie

Logo Jij wilt een bijdrage leveren aan een betere wereld! Jij bent een creatieve denker en inspireert daardoor anderen. Bij IKEA Heerlen zijn we opzoek naar een Sales Teammanager voor 38-40 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven
In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap, coachende vaardigheden en commerciŽle ervaring kwijt. Je geeft leiding aan een team en houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je start met een ronde op de afdeling waarin je een check doet naar de prijskaartjes en of de juiste showmodellen erbij staan. Tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding op de middag bereid je een verbetervoorstel voor die je 's middags in een werkoverleg aan je collega's presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om de klanten te helpen en je team te coachen.

Wie je bent
Als Team Manager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau.
- Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers ťn helpt ze bij hun ontwikkeling.
- Je hebt lef, ondernemerschap ťn durft (commercieel) out of the box te denken
- Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 08:00 en 22:00 uur, ook in het weekend).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA