Nelis

Relatiemanager

Details van de functie

Logo Bij jij de manager die ons helpt (nieuwe) relaties te overtuigen hun facilitaire werkzaamheden aan ons te gunnen om zodoende samen de talenten van Nelis een kans te geven tot bloei te komen?

Functieomschrijving

Even voorstellen: over Nelis Company

Nelis Company is een sociale onderneming en onderdeel van Gom Schoonhouden. Opgericht in 1918 met toen Opa Nelis aan het roer, de opera zingende glazenwasser uit de Schilderswijk in Den Haag. Er zijn wat dingen veranderd? We mogen met trots zeggen dat we ondertussen landelijk werken en partners als de Hogeschool Utrecht en Gemeente Den Haag ontzorgen met facilitaire diensten op maat. Dit doen we met ons bevlogen team van vakmensen (leermeesters) en nieuw gemotiveerd talent (afstand tot de arbeidsmarkt). Talent wordt bij ons vakkundig opgeleid, krijgt een baan en we regelen wat nog meer nodig is om te kunnen 'leven in plaats van overleven'. Een facilitair bedrijf met een missie dus.Dit ga jij doen

Nelis Company is dus een sociale onderneming, die zich beweegt binnen de facilitaire branche. Wij zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De maatschappelijke missie staat bij ons echt voorop (impact first!).

De Relatiemanager draagt actief bij aan de groeidoelstelling van Nelis Company BV door proactief de markt te benaderen, de potentiŽle klanten te overtuigen van het belang om hun steentje bij te dragen aan de maatschappij en de voordelen die het biedt om hiertoe met Nelis Company samen te werken. We hebben nu nog de focus op regio Den Haag maar de wens om met jou onze social impact uit te breiden.

Vanuit een gedegen plan, opgesteld samen met onze operationeel manager, zal je op zoek gaan naar partners (klanten), die de doelstelling van Nelis omarmen en graag met ons willen werken. Hiertoe zullen ook netwerkbijeenkomsten bezocht worden om relaties te ontmoeten en om ons daar te presenteren. Daarnaast zal je intensief moeten samenwerken met onze Chef Operatie en onze leermeesters zodat je precies op de hoogte bent van de mogelijkheden in samenwerking met ons bedrijf.††

Wat je krijgt

Je komt te werken binnen het hechte Team Nelis, een fijne plek om te werken. Bestaande uit mensen die allemaal vanuit hun eigen achtergrond hun bijdrage willen leveren aan de sociale doelstelling van het bedrijf. Een divers team met collega's die veel passie voor hun vak hebben, oog voor elkaar en waar plek is voor kwetsbaarheid ťn grappen. Er is veel ruimte voor gezelligheid; samen boksen, borrels, bingo's en barbecues.

De standplaats is de Werkfabriek in Den Haag, een inspirerende kleinschalige werkomgeving waar het bekende Haagsche bakkie in overvloed aanwezig zal zijn.

Maar er is meer:
  • een bruto maandsalaris tussen € 4.000,- en € 5.000,- per maand op fulltime basis;
  • reiskostenvergoeding;
  • een leaseauto;
  • veel vakantiedagen;
  • pensioenregeling vanuit de schoonmaak cao en deelname aan collectieve regelingen.

Wie je bent

Je hebt een groot hart voor inclusiviteit en bent echt volhardend om je doelen te bereiken. Je beschikt over (pro-)actieve en enthousiaste aanpak en een ondernemende geest. Je weet op de juiste manier en met verschillende type (nieuwe) relaties te verbinden. Je gaat met volle energie aan de slag en weet door goed luisteren en doorvragen de behoefte van de relatie of prospect te achterhalen.

Een sociale onderneming is een wereld van veel netwerken. Jij bent dan ook iemand die daarin kansen ziet en deuren opent. Je bent intrinsiek gemotiveerd is om impact te maken en de maatschappelijke missie van Nelis Company te omarmen.

Bovendien herken jij je zelf in onderstaand profiel:
  • je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
  • je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol;
  • je hebt lef, Haagsche bluf;
  • je bent sterk in samenwerking en het maken van verbinding;
  • je bent woonachtig in Zuid-Holland.

Ga jij met ons voor meer impact? Klaar voor een nieuwe uitdaging en een inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan direct!

Eerst†nog†meer†te†weten†komen?†Dat†kan!†Neem†dan†contact†op†met†de†Corporate†Recruiter†van†Gom,†Sven†Vos†via†06†515†835†97†of† [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nelis