Incluzio

Stagiair(e) bij Incluzio op de ZorgCentrale!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Benieuwd hoe jij processen kan optimaliseren binnen onze klantenservice? Pak dan nu je kans om dit mee te maken!

Functieomschrijving

Omschrijving van de werkplek

Wij zijn Incluzio! De divisie die focust op de zorg en welzijn van de maatschappij, onder de paraplu van Facilicom Group. Wij bouwen, samen met inwoners en partners, mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt. Daar staan we voor! Hierin spelen zelfregie, minder afhankelijk van professionals, steun vanuit de gemeenschap en netwerken een grote rol. Wij werken vraaggericht en onze aanpak is georganiseerd vanuit de buurt. Laagdrempelig en voor elke inwoner toegankelijk. We maken gebruik van aanwezige voorzieningen, facilitaire inwoners waar nodig, zetten bewezen innovaties uit door heel het land en experimenteren met nieuwe werkvormen en technologische innovaties. Zo versterken wij de samenleving elke dag weer! 

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.

 

Wat is jouw stageopdracht?

Op de klantenservice verwerken wij de aanmeldingen voor personenalarmering. Het is van levensbelang dat dit secuur gebeurd. Echter, aangezien wij voor verschillende klanten werken, zijn er ook veel verschillende processen mogelijk. Dit zorgt uiteindelijk voor een heleboel handwerk. Het liefst zouden we onze processen willen automatiseren, maar hier is sowieso de komende jaren nog geen capaciteit voor. Het is dus van groot belang dat we onze huidige processen zo simpel en consistent mogelijk maken met de beperkte middelen die we hebben. En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, één van de beste uit de Benelux!

?

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?

·      Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van €524,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek.

·      Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken.

·      Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen.

·      Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer.

·      De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken.

·      Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven.

·      Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's!

Wie je bent

  • Een gedreven 3e of 4e-jaars student met een HRM, bedrijfskundige opleiding of natuurlijk een andere HBO studie die passend is.
  • Je bent proactief en vindt het leuk om initiatief te nemen.
  • Je bent zowel communicatief, als analytisch een sterk persoon.
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te begrijpen.
  • Je bent secuur, doortastend en hebt een sterke persoonlijkheid.

Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan?

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende via madeliefvdende@facilicom of [klik hier voor het telefoonnummer] of solliciteer direct via de knop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio