Breijer

Hulpmonteur Projecten Werktuigbouwkunde

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Schijndel
17 mei 2024

Details van de functie

Logo Als Hulpmonteur pas jij bij Breijer als je leergierig bent en meedenkt met de monteur. Jouw werk is leuk als je te maken krijgt met verschillende vragen en op diverse plekken kunt werken. Be

Functieomschrijving

Bij ons ga je aan de slag als Hulpmonteur. Je gaat leren van de expertise van onze monteur en zorgt samen voor een veilige, duurzame en comfortabele omgeving voor de gebruikers van onze gebouwen. Die gebouwen bevinden zich in de regio Zuid-Holland en Brabant en lopen uiteen van scholen, gemeenten en kantoorpanden tot zorginstellingen en laboratoria. Heel divers dus!

Je krijgt de kans om veel te leren omdat de installaties erg veelzijdig zijn. Denk aan warmte- en koude opwekking en transport, ventilatietechniek en luchtbehandeling, bereiding en verdeling van ''warm''tapwater, afvoertechniek en regeltechniek.

 

Wij zijn er graag voor de aankomende monteurs. Daarom kun je bij ons middels diverse trainingen en/of opleidingen jezelf verder ontwikkelen. In jouw werk als hulpmonteur ga je op stap met een monteur. Samen werk je aan diverse installaties en je leert door te doen.

 

Wat ga je doen?
 • Ondersteunen bij het monteren, vervangen en/of aanpassen van diverse werktuigbouwkundige installaties;
 • Ondersteunen en mede -uitvoeren van vervangingsonderhoud;
 • Meedenken in mogelijke oplossingen voor de klant samen met de monteur;
 • Nauwkeurig (leren) rapporteren van jouw werkzaamheden en bevindingen.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

Verder krijg je bij ons:
 • Bruto maandsalaris van € 2.350,- tot € 2.750,- (CAO Metaal & Techniek), afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

·       Een afgeronde technische MBO 2 opleiding;

·       Enige technische werkervaring, een stage is ook goed;

·       In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Zelfstandige houding.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. Jij gaat aan de slag voor Breijer Kortlopende Projecten waar we werken aan kleinschalige verbouwingen, renovaties en herbouw projecten.

 

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer