Breijer

Handyman Nijmegen

  • Vacature
  • Vast contract
  • Gelderland
Nijmegen
17 mei 2024

Details van de functie

Logo Als Handyman pas jij bij Breijer als je meedenkt met de wensen van onze klant. Jouw werk is leuk als je te maken krijgt met verschillende vragen en jij daarin jouw weg leert vinden. Ben jij

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor preventieve en onverwachte kleine werkzaamheden aan het gebouw van onze grote klant in Nijmegen, een wereldwijde producent van halfgeleiders. De werkzaamheden bestaan onder meer uit timmer-, schilder- en loodgieterswerk zoals tegelen, metselen, schilderen, timmeren, eenvoudige installatiewerkzaamheden en het hangen van deuren. Je loopt dagelijks rond bij onze klant. Dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden, ben je tevens een visitekaartje van Breijer en luister je naar de vragen en wensen van de klant.

Jij fungeert als de zogenoemde ''vliegende keep'' die collega's en onze klant uit de brand helpt door het werk tot in de puntjes af te leveren. Je wordt ondersteund door collega's van de afdelingen Werkvoorbereiding, Planning en uiteraard de Servicemonteurs en de Contractcoördinators. Het is een zeer zelfstandige, afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische omgeving.

 

We zijn voor onze business unit Breijer Contractonderhoud op zoek naar een Servicemedewerker / Handyman.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht bij een van onze grote klanten in Nijmegen waar je samen werkt met meerdere collega's van Breijer.

Verder krijg je bij ons:
  • Bruto maandsalaris van € 2.581,- tot € 3.200,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
  • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

·       Een afgeronde (technische) MBO opleiding op niveau 2;

·       Relevante technische werkervaring;

·       In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Zelfstandige houding.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. In deze functie ga jij aan de slag bij een wereldwijde producent van halfgeleiders in Nijmegen.

 

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer