Buurtteams Heerlen

Regisseur kwaliteit, privacy en veiligheid

Details van de functie

Logo Wil jij elke dag de kwaliteit, privacy en veiligheid binnen Buurtteams Heerlen waarborgen en verbeteren? Wil jij bij kunnen dragen aan het verschil maken voor de inwoners van Heerlen?

Functieomschrijving

Als regisseur kwaliteit bij Buurtteams Heerlen wil je bijdragen aan het elke dag de kwaliteit van de dienstverlening een beetje beter maken. Of het gaat om het optimaliseren van processen of om het adequaat oppakken van klachten. 

 

In deze zelfstandige rol ga je veel op pad en bent daarmee goed zichtbaar voor de professionals die werken bij Buurtteams Heerlen. Je bent actief met het in kaart brengen van risico's, deze te bespreken en vast te leggen. Je vindt het leuk om op alle niveaus te schakelen over mogelijkheden, verspillingen, tevredenheidsonderzoeken, kwaliteitsmetingen en oplossingen. 

 

Je voornaamste taken zijn het:

 • zorgen voor zichtbaarheid en urgentie dat iedereen in de organisatie zich bewust is van kwaliteit, privacy en veiligheid;
 • vertalen van ontwikkelingen op het gebied van beleid, wetgeving en maatschappelijke thema's in voorstellen;
 • onderhouden van contact met belanghebbenden, zowel intern als extern, om wensen en verwachtingen te peilen en af te stemmen;
 • ontwikkelen en implementeren van programma's ten behoeve van; 
 • coördineren en evalueren van klachten, incidenten en MIC-meldingen, waaronder het managen van de registraties rondom huiselijk geweld;
 • fungeren als ambassadeur met betrekking tot AVG en het thema privacy; 
 • samen met de Adviseur Kwaliteit van Incluzio ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het kwaliteitshandboek en draag je zorg voor de juiste implementatie.

 

Buurtteams Heerlen 

Wij zijn Buurtteams Heerlen en in opdracht van de gemeente Heerlen bieden wij laagdrempelige en toegankelijk welzijnswerk en ambulante Wmo-begeleiding aan. We werken aan een bloeiende, inclusieve en veerkrachtige stad Heerlen. Een stad waar inwoners gelukkig, veilig en gezond leven, meedoen en van betekenis zijn. Ongeacht hun achtergrond, hun buurt of sociale status. We zijn een lerende organisatie waarbij we leren vanuit het doen! We geloven in de kracht van de lokale samenleving, in professionals die effectief (samen)werken en in sterke basisvoorzieningen die de stad al biedt.

Wat je krijgt

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een dynamisch, sociale en groeiende organisatie. Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met tal van (doorgroei-) mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Ook bieden wij je:

 • een salaris van € 3.226 tot € 4.756 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (conform schaal 9, cao sociaal werk);  
 • een jaarcontract voor 32-36 uur per weel, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • de mogelijkheid om hybride te werken en een smartphone + laptop ter beschikking.

Wie je bent

Je bent een persoon die stevig in je schoenen staat en van aanpakken weet. Je deelt onze visie en kunt de vertaalslag maken van processen naar werkbare oplossingen in de praktijk. Je bent ondernemend en in staat om collega's te overtuigen. Je neemt ze graag mee in de verbetermogelijkheden die aansluiten bij de doelen en ambities en je geeft zonder moeite gevraagd en ongevraagd advies. Je kunt heel goed zelfstandig werken, maar gaat een dosis teamwork ook niet uit de weg.

 

Daarnaast beschik je over:

 • een afgerond hbo bachelor diploma in een relevante richting;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring binnen het sociaal domein of vergelijkbare sector;
 • een flexibele instelling, sociaal en communicatief vaardig.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Buurtteams Heerlen