De Zorgcentrale

Projectmanager De Zorgcentrale / Stichting ATA

Details van de functie

Logo Word jij de Projectmanager van De Zorgcentrale en ATA die mooie projecten binnen de zorg begeleidt en implementeert?

Functieomschrijving

Als projectmanager bij De Zorgcentrale ben jij degene die project goed begeleidt en aanstuurt. Je adviseert onze klanten, maakt planningen, behoudt het overzicht, lost problemen op en geeft sturing aan de projecten.

 

Wat ga je doen?

Vanuit afdeling Business Services ben je als projectmanager het gezicht en aanspreekpunt voor onze interne en externe klanten. 

 

Jij weet mensen te verbinden, je snapt de diverse belangen en weet een brug te slaan waardoor benodigde puzzelstukken samenkomen en het gewenste resultaat wordt behaald, oftewel een project wordt van A tot Z door jou gecoördineerd. 

 

Jij bent de brug tussen de je eigen afdeling, , afdeling sales, facturatie, meldkamer en onze externe relaties. Je bent in de lead als projectmanager om samen met de verschillende partijen een project een zachte landing te geven binnen onze organisatie en waar nodig processen te verbeteren. 

 

Wie zijn wij? 

De Zorgcentrale ondersteunt mensen die langer zelfstandig en veilig thuis willen wonen. Wij zijn gespecialiseerd in hulpverlening in de zorgsector voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking. Daarnaast verzorgen wij onder andere persoonlijke alarmering en assisteren diverse zorg- en welzijnsorganisaties bij hun dienstverlening. Samen met Stichting ATA (Alarmering Thuiszorg Amsterdam) hebben wij een eigen, landelijke professionele Zorgcentrale met eigen hulpverleners en een technische dienst die 24 uur per dag voor onze klanten klaar staan. 

 

De Zorgcentrale en ATA zijn onderdeel van Incluzio. Incluzio bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan dienstverlening van huishoudelijke ondersteuning, wijkteams, welzijn, ambulante begeleiding, beschermd wonen tot zorg op afstand. We zijn vernieuwend binnen het sociale domein waar tienduizenden mensen in heel Nederland elke dag ervaren dat onze dienstverlening voor hen het verschil maakt. 

Wat je krijgt

Een uitdagende rol als Projectmanager met veel afwisseling en zelfstandigheid. Een organisatie volop in ontwikkeling en groei waar we elke dag écht impact hebben op het leven van mensen.

 

Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris tussen € 4.000 en € 5.400 bruto per maand (op basis van 40 uur per week) 
  • een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • smartphone en laptop;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, de mogelijkheid tot thuiswerken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Jij werkt gestructureerd en planmatig, je hebt een scherp oog voor de belangen van de afdeling en de klant, je analyseert wat er nodig is en je weet de diverse partijen te verbinden en mee te nemen. Je hebt ervaring met het inregelen van processen en bent gewend om het brede spectrum op te pakken. Communicatief ben je sterk en je staat stevig in je schoenen. 

 

Verder beschik je over: 

  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor in een relevante richting, een aanvulling met een post-hbo opleiding gericht op projectmanagement is een pre;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als projectmanager;
  • Kennis van Salesfource, Facman is een grote pre.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van De Zorgcentrale