Synorga

Allround Business Support Medewerker

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Barendrecht
18 juli 2024

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Synorga! Kom jij ons team in Barendrecht versterken?

Functieomschrijving

Synorga staat voor comfortabel, veilig en duurzaam wonen en werken. We dragen zorg voor de gehele installatie, het onderhoud en geven persoonlijk advies waar onze opdrachtgevers en eindgebruikers vandaag en morgen iets aan hebben. Elke dag maken we slim gebruik van techniek en energie. We laten ons hierbij inspireren door de ontwikkeling van onze klanten.

Sinds juli 2019 maakt Synorga deel uit van Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Breijer, Trigion, Food&i, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor en we zijn nog lang niet klaar.

Onze missie
Slimme beveiliging van betekenis.
Door slim te werken en slimme technieken toe te passen zorgen wij ervoor dat alles wat we doen betekenisvol is voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Wij zijn de specialist op het gebied van veiligheid. Met eigen adviseurs en vaklieden bieden we organisatorische en bouwkundige oplossingen waar het gaat om veilig wonen en werken.

Om nóg betekenisvoller te zijn voor onze klanten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons helpt onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen. Jij bent degene die ervoor zorgt dat je collega's van de buitendienst onze klanten een lach op het gezicht bezorgen.

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, plannen en afhandelen van storingsmeldingen en preventief onderhoud. Je zorgt ervoor dat acties adequaat worden opgevolgd en de overeengekomen doelstellingen worden behaald.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorgvuldige verwerking van de storingsmeldingen in de diverse systemen en correcte afhandeling van de facturatie.
Je zorgt voor rapportages ter voorbereiding van overleggen en je stuurt het administratieve proces aan. Je begrijpt en overziet het gehele proces en fungeert als aanjager zodat acties vlot en efficiënt worden opgevolgd en afgehandeld.
Ook fungeer je als aanspreekpunt voor collega's uit de operatie en zal je ook veel contact hebben met onderaannemers en leveranciers.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, die je vervolgens proactief adviseert en informeert over het vervolg van de storingsmeldingen. Je waarborgt de kwaliteit door er onder meer voor te zorgen dat personeel zo efficiënt mogelijk wordt ingezet en de klant tijdig, juist en volledig wordt geïnformeerd over de voortgang.

Samengevat:
 • Verwerken van urenlijsten van monteurs;
 • Afronden van werkbonnen door onder andere het maken van facturatievoorstellen;
 • Aanmaken van nieuwe werkbonnen;
 • Beheren van de onderhoudsplanning van onze contracten;
 • Nakijken en verwerken van inkoopfacturen;
 • Plannen van werkzaamheden in overleg met de klant.

Kortom; een zeer afwisselende rol met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving.

Wanneer het voorkomt dat je ergens vastloopt of niet weet hoe het moet, geen nood. Kennis bijschaven is bij ons het uitgangspunt. Wij denken graag met je mee over mogelijke opleidingen en ontwikkeltrajecten. Daarnaast maak je deel uit van een gemotiveerd team dat elkaar graag helpt. Door de korte lijntjes tussen de buiten- en binnendienst is het makkelijk en snel schakelen. Met het hele team hebben we de drive om dat stapje extra te zetten voor de klant.

Wat je krijgt

Ons aanbod:

 • Een uitdagende baan en een plezierige werkomgeving bij een gerenommeerde organisatie met een goed toekomstperspectief;
 • Een bruto maandsalaris conform de CAO Metaal & Techniek van € 3.000,- tot € 4.000,- op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op jouw ervaring, competenties en skills;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
 • Opleidingen, trainingen en kansen om door te groeien;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Wie je bent

Onze ideale kandidaat:
 • beschikt over een afgeronde MBO opleiding of werkt minimaal op MBO-niveau aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • is 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • is organisatorisch en analytisch erg sterk;
 • neemt initiatief, is resultaatgericht en een teamplayer pur sang.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

 

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Frank Houweling, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

 

Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nathanya van Krimpen, onze Corporate Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Synorga