ROC Uitzenden

Calculator

Details van de functie

Logo Bij een groeiende onderneming in de omgeving Twente, die slimme en innovatieve oplossingen biedt op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, is er een vacature voor een Calculator E. Deze Installatie Specialist heeft zich tot zeer hoog niveau doorontwikkeld in verschillende disciplines. Het bedrijf bouwt aan langdurige relaties en realiseert duurzame projecten in een informele sfeer.

Om dit team uit te breiden, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Calculator E. Ben je op zoek naar een vaste baan als zelfstandig Calculator in een groeiend bedrijf? Lees dan de onderstaande omschrijving, het profiel en de arbeidsvoorwaarden door en reageer direct!

Omschrijving en Werkzaamheden:
Als Calculator ben je in staat om projecten zelfstandig uit te werken tot een offerte aan de hand van verkregen bestekstukken en tekeningen. Hierbij onderhoud je contacten met leveranciers om de beste offertes voor materialen te verkrijgen en om eventuele slimme alternatieven aan te kunnen bieden. Daarnaast communiceer je rechtstreeks met opdrachtgevers, zowel voor als na het uitbrengen van de offerte. Na opdrachtverstrekking draag je de begroting en uitgangspunten over aan de projectleiding, maar blijf je nauw betrokken bij de projecten voor werkvoorbereiders, projectleiders en de directie. Je neemt deel aan het wekelijks afdelingsoverleg inzake planning en voortgang van de diverse offertetrajecten.

Jouw Profiel:
Je beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je snel reageren op ad-hoc situaties. Je staat bekend als collegiaal en maakt deel uit van een team van 3 volwaardige calculatoren. Het Hoofd Bedrijfsbureau is jouw vaste aanspreekpunt. Uiteraard kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en heb je gedegen en bewezen kennis van de installatietechniek.

Verder beschik je over:
 • Een relevante MBO- HBO opleiding;
 • Gedegen werkervaring in de Installatietechniek;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als calculator en de ambitie om een volgende stap in je carrière te zetten;
 • Beheersing van Word, Excel, Syntess, Outlook en internet, en kennis van de functie eigen automatiseringssystemen;
 • Doorzettingsvermogen, een collegiale instelling, en een zeer accurate en snelle werkwijze;
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of klaar voor een volgende stap in je carrière? Vul dan direct het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Wat Bieden Wij:
Een uitdagende vaste baan binnen een organisatie waarin in een informele werksfeer wordt gewerkt, met professionaliteit voorop. Daarnaast bieden wij een bovengemiddeld salaris en een uitstekend eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen, die door deze organisatie worden vergoed. Neem gerust contact op voor meer informatie over dit bedrijf en deze vacature!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van ROC Uitzenden
Contactpersoon:
Thijs Keur
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door ROC Uitzenden gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.