Incluzio Stichtse Vecht

Ervaren Teamcoach binnen het sociaal domein gezocht

 • Vacature
 • Vast contract
Stichtse Vecht
17 mei 2024

Details van de functie

Logo Heb jij je sporen verdiend binnen het sociaal domein en vind je het leuk om te werken aan verbetering? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Teamcoach geef je sturing en leiding aan het team van wijkteammedewerkers Breukelen Wij vinden eigen verantwoordelijkheid bij alle collega's erg belangrijk dus jij neemt als leidinggevende een coachende rol aan. Je bent ook reflectief op je eigen handelen en toont persoonlijk leiderschap.

Je faciliteert het team in het behalen van doelen, zowel op persoonlijk vlak als op bedrijfsresultaten. Je versterkt het teamproces door te reflecteren op de samenwerking. Hierbij weet je creatief om te gaan met interventies en kun je jouw stijl als leidinggevende hier op aan passen. Als coach fungeer je tevens als sparringpartner en vraagbaak voor de teamleden.

De Teamcoach zorgt voor een optimale personeelsbezetting en goede communicatie met en tussen de wijkteams. Je borgt de samenhang tussen de verschillende activiteiten en bewaakt daarbij de voortgang van onze organisatie doelstellingen. Dit doe je binnen het team en tussen teams onderling, in samenwerking met 2 collega teamcoaches. De Teamcoach ziet toe op de effectieve en efficiŽnte benutting van de financiŽle c.q. maatschappelijke middelen en levert relevante stuurinformatie ten aanzien van de resultaten.

Naast je rol als Teamcoach ben je aandachtsfunctionaris en trekker op vragen en die een bijdrage leveren aan de opdracht van TIM Stichtse Vecht.En ben je gesprekspartner vanuit deze rol voor onze partners. Hierin pak je een actieve in rol in transformatiedriehoek van collectief-, blended- en wijkgericht werken.

Wie zijn wij ?

TIM Stichtse Vecht is een samenwerkingsverband tussen Incluzio en Timon. Wij zijn in de gemeente Stichtse Vecht verantwoordelijk voor de jeugdhulp, Wmo-begeleiding en ondersteuning vanuit de wijkteams. Samen met onze netwerkpartners staan we voor de uitdaging om in partnerschap te zorgen dat alle inwoners die dat echt nodig hebben passende ondersteuning krijgen.†

Het gewone leven is het uitgangspunt. Dat is een uitdaging, omdat het vraagt om ander gedrag en een andere houding van professionals en inwoners in de gemeente. Wij werken vanuit positieve gezondheid waarbij het niet gaat om 'zelfredzaam zijn' of 'beter worden', maar om het vergroten van veerkracht, meedoen naar vermogen en leren omgaan met tegenslagen.

Wat je krijgt

We bieden je een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie met gezellige collega's. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie en deze verder vorm te geven. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Beloning conform CAO Sociaal Werk, schaal 10 (min. €3.656- max. €†5.483,- obv 36 uur);
 • Individueel Keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaaruitkering;
 • Beschikking over een laptop en telefoon;
 • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden (loopbaanbudget cao sw);
 • Een jaarcontract, met de intentie te verlengen.

Wie je bent

Om deze rol tot een succes te maken geloof jij in verandering en vernieuwing. Blijven ontwikkelen om met onze dienstverlening dichtbij de wensen van de inwoner te blijven. Je weet makkelijk draagvlak te creŽren en teams te enthousiasmeren. Ook weet je een optimaal en veilig klimaat op te bouwen binnen een team. Je kunt mensen zowel stimuleren als adviseren. Daarnaast zien wij graag:
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur en minimaal 4 dagen;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met aansturing richting mbo en hbo professionals (bijvoorbeeld binnen de zorg, sociaal domein of andere maatschappelijke organisatie);
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoering en verandermanagement;
 • Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Stichtse Vecht is een prť.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Stichtse Vecht