Stiho

Accountmanager Buitendienst bij Stiho

 • Vacature
 • Fulltime baan
VMBO
 • Noord-Holland
Beverwijk
19 juni 2024

Details van de functie

Logo Kern van de functie

Als Accountmanager Buitendienst bij Stiho Beverwijk onderhoud je jouw bestaande klantennetwerk in de breedste zin van het woord. Daarnaast genereer je leads voor verkoop en bouw je aan een netwerk met nieuwe klanten. Je bent bezig met het behalen van de omzet- en rendementsdoelstellingen. Je wordt omschreven als een proactieve hunter, een go getter oftewel een salestijger die zich vastbijt en niet zomaar loslaat. Je krijgt bij ons een warme landing. Dat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor de opvolging van warme leads. Deze komen binnen door onder andere samples die door potentiële klanten worden aangevraagd. Bij ons geen platte verkoop maar juist vanuit het meedenken met onze klanten en het geven van advies zijn wij in staat om een langdurige samenwerking aan te gaan.
Natuurlijk blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste kennis van product, klant en volg je de marktontwikkelingen.

Dit betekent werken bij Stiho

Werken bij Stiho is werken bij een grote organisatie, we zijn inmiddels met meer dan 300 gepassioneerde mannen en vrouwen werkzaam bij 23 vestigingen door heel Nederland. Een bedrijf waarbij de familiecultuur hoog in het vaandel staat en waar we eigen initiatief waarderen en belonen. Met plezier naar je werk, dat vinden wij het allerbelangrijkste. Of je nu bij Stiho-bouwplein Alkmaar komt of in Tilburg, je vindt er altijd mensen voor wie hun werk iets bijzonders is. Samen zetten we de schouders eronder, zijn we een team en op ons best. Het assortiment kan nog zo breed zijn, de prijzen nog zo scherp, de sleutel tot het succes van ons bedrijf zit 'm in de mensen.

Stiho is onderdeel van DSG

Werken met onze handen. Werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek.

Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. Dat is Samen bouwen aan beter bij DSG. Dit begint bij onze ambitie als beste werkgever:
Jouw tijd bij DSG moet de beste periode zijn in je carrière.
Dat bereiken we door onder meer door volop te investeren in de ontwikkeling van onze collega's. Bij DSG willen we je de ruimte geven om te ontdekken wat jouw talent is. We zijn een bedrijf dat groot is geworden door aanpakken, ondernemerschap en oog voor elkaar.

DSG heeft een score van 8 in de koplopersgroep van 'Beste Werkgever' met drie business units die eind 2022 zijn uitgeroepen tot 'Worldclass Workplace'.
En onze ambitie is hierin te blijven groeien en een nog betere werkgever te worden door betekenisvol te zijn én te blijven voor onze medewerkers én de organisatie.

Met de formules Stiho, Bouwmaat, Baars & Bloemhoff en Broeinest bedienen we verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Je komt werken bij een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf.

Dit zit er voor jou in

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op:
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • naast minimaal 25 vakantiedagen ook nog 12 atv dagen;
 • degelijk pensioen en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
 • personeelspas waarmee je korting krijgt in onze vestigingen;
 • aandelenopties.
 • uitstekende persoonsgebonden ontwikkelingsmogelijkheden via onze Academy zoals het volgen van trainingen en opleidingen;
 • vakgerichte opleidingsprogramma's, DSG traineeship, Talentenprogramma en managementprogramma.
 • per formule kennen wij één- of tweejarige opleidingsmodules;
 • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen;
 • kenmerkend voor ons als familiebedrijf is oog voor willen hebben voor elkaar.

Jij wilt deze baan omdat...

Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent overtuigd van een persoonlijke aanpak met het oog op de relatie met onze klanten.
Jij je thuis voelt in de bouw. Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk. Contact met klanten geeft je energie en je neemt graag initiatief. Nog geen ervaring met de verkoop van bouwmaterialen? Dat is geen probleem, we leren het je graag!

Bouw mee aan de ontwikkeling van jezelf en die van DSG

Meer weten?
Stuur dan een mail, appje of bel naar Hermalina Tupamahu [stuur een e-mail] / [klik hier voor het telefoonnummer]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Stiho gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.