Consolid

Receptionist

Details van de functie

Logo Zoek je een dynamische rol als receptionist bij Consolid in de regio van Goes?

Wat bieden wij?

In de functie van oproepkracht receptionist bij Consolid stellen wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden beschikbaar als je aan de slag gaat:
  • Een all-in brutosalaris van €15,57 per uur (inclusief vakantiegeld en inclusief bovenwettelijke vakantiedagen), exclusief toeslagen;
  • Pensioenregeling vanaf je startdatum
  • Mogelijkheid tot overname bij goede prestaties of een vast contract bij Consolid
  • Professionele ondersteuning
  • 20 vakantiedagen (op basis van 40 uur);

Functieomschrijving Receptionist

In het ziekenhuis van Goes en 2 andere locaties in Middelburg ben jij het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgever en begroet en ontvang jij onze gasten. Jij begrijpt als geen ander dat gastvrijheid begint bij de entree, en daarmee speel je een cruciale rol in de totale gastbeleving. In Goes ben je voornamelijk buiten gasten aan het ontvangen en te helpen, verwijzen naar de juiste afdeling. In Middelburg zit je voornamelijk achter de balie.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het verwelkomen van gasten en medewerkers, het beantwoorden van telefoongesprekken, baliewerkzaamheden en het verwerken van post. Jouw representatieve en empathische houding, evenals je aandacht voor detail, maken van jou de ideale kandidaat. Je herkent snel de behoeften van anderen en bent altijd bereid een extra inspanning te leveren.

Wij bieden niet alleen een prettige werkomgeving, maar ook tal van mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als host/hostess/receptionist(e) kun je rekenen op een warm welkom, inclusief een workshop hospitality en toegang tot diverse online trainingen en opleidingen. Op de werkvloer zal je worden begeleid en gecoacht door ervaren specialisten. Je komt in dienst bij Consolid en gaat voor onze opdrachtgever aan de slag.

Functie eisen Receptionist

Wil jij voor deze functie bij Consolid in aanmerking komen durf jij jezelf te stellen dat jij representatief en verzorgd bent.
  • Je bent een echte gastvrouw/heer.
  • Uiteraard heb jij een warme persoonlijkheid en ben je betrokken en empathisch.
  • Je hebt oog voor detail en voelt goed aan wanneer iemand iets nodig heeft.
  • Belangrijk in deze oproep functie is dat jij goed ter been bent, omdat je in Goes voornamelijk buiten staat gasten te ontvangen. In Middelburg is dit minder relevant, omdat je daar achter de balie zit.

Misschien heb je al ervaring als gastvrouw/-heer/receptionist(e) in de horeca, toerisme of bij evenementen, maar jouw passie voor hospitality is waar het echt om draait. Als hostess/receptionist(e) bij onze opdrachtgever ben je energiek en ondernemend en vind je het vanzelfsprekend om een stapje extra te zetten, jij spreekt vloeiend Nederlands. Voldoe jij hier aan, dan komt Consolid graag in contact met jou. Let op dat er van jou wordt verwacht dat jij als oproepkracht bij de verschillende ziekenhuizen kan werken in Goes en Middelburg.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid