ABC Professionals

Constructiemonteur Elektrotechniek & Mechanisch

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Detachering
MBO
 • Noord-Holland
Schiphol
3 mei 2024
3 juli 2024

Details van de functie

Logo Functieomschrijving:
In de rol van constructiemonteur elektrotechniek / mechanisch krijg je te maken met een flinke diversiteit aan werkzaamheden waar eigenlijk geen dag hetzelfde zal zijn.

Dit ga je doen als constructiemonteur elektrotechniek / mechanisch:
 • het voorbereiden en plannen van de werkzaamheden;
 • het monteren van onderdelen tot samenstellingen en complete machines met alle daarbij horende werkzaamheden;
 • het aanbrengen van elektrische bekabeling;
 • het buigen en monteren van leidingen voor stroom, pneumatiek en hydrauliek;
 • het reviseren van complete machines of installaties en het geven van advies of onderdelen hergebruikt kunnen worden.

Functie eisen:
Wij zoeken kandidaten die gaan voor een uitdaging. Professionals die met plezier en enthousiasme elke dag naar Schiphol komen, of je nu 18 of 60 jaar bent, een mooie gecombineerde mix lijkt ons geweldig!

Wil jij uiteindelijk in vaste dienst bij onze opdrachtgever? Deze kans wordt je 100% geboden. Wil jij door met soortgelijke projecten buiten of binnen Europa dan kan dat! Wil jij liever als service en onderhoudsmonteur aan het werk op Schiphol, elders binnen Nederland of internationaal dan kan dat ook!

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie constructiemonteur elektrotechniek / mechanisch wanneer je beschikt over onderstaande diploma’s, ervaringen & vaardigheden;
 • je hebt een mbo 3 diploma in de richting van besturingstechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • je hebt 0 tot 2 jaar ervaring met machinebouw;
 • je beschikt over basiskennis van de bediening en de werking van de meest voorkomende hulpmiddelen en gereedschappen die gebruikt worden in de machinebouw;
 • je hebt kennis van pneumatiek en hydrauliek;
 • je hebt technische kennis;
 • je kan vanaf een tekening werken;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Bedrijfsprofiel:
Dnata is een toonaangevende wereldwijde specialist in alle taken omtrent onderhoud en bevoorrading van vliegtuigen, oftewel de gehele grondafhandeling en luchtvrachtdienstverlening. Onze opdrachtgever “Lödige Industries 's werelds grootste aanbieder van vrachtterminaloplossingen” is gecontracteerd voor de levering van hun nieuwe vrachtterminal op Amsterdam Schiphol Airport. In verband met de bouwwerkzaamheden op Schiphol ter verbetering van de luchthaveninfrastructuur is Dnata genoodzaakt zijn intrek te nemen in een nieuw terminalgebouw. De planning is dat de terminal medio 2024 operationeel zal worden. Het nieuwe gebouw, welke wordt ontwikkeld door Schiphol Commercial Real Estate en ontworpen door architectenbureau DP6, zal door Lödige Industries worden uitgerust met een volledig en modern geautomatiseerd systeem om de toekomstige groei van Dnata's klanten op Schiphol te waarborgen.

In de terminal worden twee afzonderlijke automatische opslag- en retrievalsystemen (ASRS) met twaalf magazijnkranen gebruikt voor import en export, hier kunnen 2500 pallets worden opgeslagen. Een extra opslag voor maximaal 700 ULD’s zal worden bediend door vier elevating transport vehicles (ETV's). Om een flexibel en schaalbaar ULD-transport binnen de terminal te garanderen, zal Dnata ook zeven intelligente automatisch geleide voertuigen (AGV) inzetten - een productinnovatie welke is ontwikkeld door Lödige Industries - die hier voor het eerst op grote schaal zal worden ingezet.

Vanaf nu zoeken wij monteurs die het gaaf lijken om zich bezig te gaan houden met zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden. Op de eerste dag kom je te werken op een vloeroppervlakte wat zo groot is als zeven voetbalvelden en helemaal leeg is, alleen het gebouw staat er en zestien maanden later staat er dan één van de modernste Cargo bedrijven op Schiphol. Hier heb jij dan aan meegewerkt! Wanneer je tijdens de bouw denkt “Lödige heeft echt mooie projecten in zijn portefeuille staan en daar wil ik de komende jaren blijven werken” ben je meer dan welkom! Uiteraard moeten de installaties in de toekomst ook onderhouden worden en wie zal dit nu beter kunnen dan de specialisten die het gebouwd hebben? Meer dan genoeg mogelijkheden in de toekomst lijkt ons.

Op dit moment zijn wij gestart met de werving van nieuwe collega's en we zoeken er niet één of twee, wij zoeken maar liefst “tien” nieuwe mannen en vrouwen die deze mooie uitdaging aan willen gaan. Wil jij werken als Assemblage Monteur Machinebouw? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij goed zelfstandig werken? Wil je dat ook nog eens doen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het automatiseren van productieprocessen? Dan is deze functie zeker iets voor jou!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Ersin Dolgunyürek
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door ABC Professionals gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.