Consolid

Buschauffeur

Details van de functie

Logo Welkom aan boord van het spannende avontuur met Consolid in Oosterhout!

Wat bieden wij?

Bij Consolid maken we van jouw werkervaring een avontuurlijke investering! Ontdek de schatkist aan voordelen die op jou wachten wanneer je ons dynamische team komt versterken:
  • Een royaal All-inn bruto uurloon tussen € 18,17 en € 25,33, afgestemd op jouw unieke ervaring en talenten.
  • Dit is inclusief vakantiegeld van 8,33% en vakantiedagen (10,82% van het brutosalaris)
  • Geniet van toeslagen variërend van 15% tot 55%, waardoor jouw inzet extra beloond wordt.
  • Ontvang een forenzenvergoeding, oftewel kilometervergoeding, zoals vastgelegd in de CAO OV.
  • Profiteer van diploma toeslagen en gebrokendienstvergoedingen die jouw harde werk erkennen en belonen.
  • Laat je verrassen door de diversiteit van jouw werkzaamheden en de boeiende uitdagingen die elke dag met zich meebrengt.

Neem deel aan onze jaarlijkse nascholingscursus code 95 via onze Academy, waardoor je voortdurend jouw kennis en vaardigheden kunt verbeteren.

Sluit het jaar af met een extraatje dankzij onze eindejaarsuitkering van maximaal € 400,00, plus 1.15% van het functieloon, als blijk van waardering voor jouw inzet en toewijding.Klinkt dit als een aanbod dat jou aanspreekt? Kom dan bij ons team en ontdek hoe wij jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Functieomschrijving Buschauffeur

Ben jij klaar voor een opwindend avontuur op de weg met Consolid als jouw partner in crime? Als Avontuurlijke Buschauffeur voor Consolid krijg je de kans om de weg te veroveren terwijl je passagiers veilig en comfortabel naar hun bestemmingen brengt. Geen dag is hetzelfde, want je wordt beloond met een flexibel rooster dat dag- en avonddiensten, weekenden, zon- en feestdagen omvat.

Wat houdt deze geweldige rol in?

De Held van de Weg: Als Avontuurlijke Buschauffeur ben jij de held van de weg! Je navigeert soepel door het verkeer terwijl je ervoor zorgt dat je passagiers een onvergetelijke reiservaring hebben, allemaal onder de vlag van Consolid.Passagiersparadijs: Jouw vriendelijke glimlach en behulpzame houding maken je de favoriete buschauffeur van iedereen! Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, hulp te bieden en een vleugje vrolijkheid toe te voegen aan de dag van je passagiers, met de steun van Consolid achter je.Flexibiliteit als troef: Jouw avontuur kent geen grenzen! Je bent een ware flexibele held, klaar om op elk moment van de dag of nacht uit te rukken om je passagiers naar hun bestemmingen te brengen, met de steun van Consolid die altijd achter je staat.Onderhoud met liefde: Als trotse verzorger van jouw bus zorg je ervoor dat deze altijd in topconditie verkeert. Van dagelijkse checks tot het geven van een beetje extra liefde, je bus is jouw trots en vreugde, met Consolid aan je zijde.Ritregistratie Rockstar: Je houdt niet alleen de weg onder controle, maar ook de administratie! Met jouw oog voor detail zorg je voor nauwkeurige ritregistratie en rapporteer je alles op tijd en correct, met de steun van Consolid.

Functie eisen Buschauffeur

Heb je altijd al gedroomd van een baan als buschauffeur? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Consolid biedt een geweldige kans voor avontuurlijke buschauffeurs zoals jij. Maar voordat je aan boord springt, zijn er een paar dingen die we van je verwachten:

Taalvirtuoos: Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal onder de knie hebt. Gelukkig kun je moeiteloos een gesprek voeren over de prachtige Nederlandse koeien in de wei.Rijbewijs-held: Je hebt natuurlijk een rijbewijs D en code 95 op zak. Geen zorgen, met jou achter het stuur komen passagiers veilig op hun bestemming aan.Vlekkeloze VOG: Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voor jou geen probleem. We willen er zeker van zijn dat jouw misdaden zich beperken tot het stelen van harten met je glimlach.Flexibiliteit Flex: Een flexibele instelling is een must. Of het nu een ritje naar de stad is of een avontuurlijke tour door de bossen, jij staat altijd klaar om de reis te maken.Stress? Waar dan?: Stressbestendigheid is jouw tweede naam. Of misschien derde. In ieder geval, hectische verkeerssituaties deren jou niet. Jij blijft koel als een komkommer, of beter gezegd, als een bus.Zelfstandigheidskampioen: Je blinkt uit in zelfstandigheid. Je kunt een hele bus vol passagiers besturen als een eenmansorkest. Dirigent van je eigen bus, met de wereld als je publiek.Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Solliciteer dan nu en stap aan boord van het Consolid-team!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid