Gom

Schoonmaak medewerker bij Aviko in Lomm

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan in de schoonmaak in Lomm, in de omgeving van Venlo? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Wij zijn per 1 juli 2024 op zoek naar 2 nieuwe collega's voor het schoonmaken van het kantoor en de fabriek van Aviko in Lomm, Limburg. Aviko is Europa's grootste producent van aardappelproducten Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit schoonmaken van kantoren en de fabriek, stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair. We zoeken iemand voor doordeweeks en iemand in het weekend. Op deze locatie werk je zelfstandig.

Op dit moment staan de volgende diensten hier open:

  • Maandag tot en met vrijdag voor 4 uur per dag, werktijden in overleg. Dit is een parttime dienstverband van 20 uur per week;
  • Zaterdag en zondag voor 2 uur per dag, werktijden in overleg. Dit is een parttime dienstverband van 4 uur per week.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

  • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Lomm, Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom