City 360

BOA Parkeercontroleur Hilversum / Woerden

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als fulltime boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Hilversum en Woerden? Dan is deze functie als fulltime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.  

 

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?

Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Hilversum en Woerden verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Hilversum en Woerden altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit. Daarnaast houd jij jouw ogen en oren open voor zwerfafval, bij plaatsingen en andere excessen om deze vervolgens bij je collega's onder de aandacht te brengen.

 

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een bruto maandsalaris van €2.436,30 o.b.v. 40 uur;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Onregelmatigheidsvergoeding, reiskostenvergoeding, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

 

Wie je bent

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift of bereidheid om dat binnen een jaar te behalen;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur;
  • Een geldig rijbewijs B (pré).

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur Hilversum / Woerden door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360