Gom

Schoonmaak medewerker bij het HKS in Hengelo

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Hengelo? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het schoonmaken van een het HKS in Hengelo. Het HKS in Hengelo verzameld, distribueert, scheidt, sorteert en verwerkt ferro, non-ferro en elektronica. Zij zijn echte aanpakkers die waarde hechten aan duurzaamheid in hun klantrelaties en in onze uitvoering. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van de het sanitair, kantoorruimtes en kantines.

 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week. Daarnaast is er een mogelijkheid om 6 dagen in de week van 08:30 tot 09:30 uur schoon te maken bij een Coolblue winkel in de buurt.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

 

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

  • Oog voor detail, je ziet vuil liggen en gaat voor een stralend resultaat;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving van Hengelo? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom