Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecial

Logistiek medewerker BBL

 • Vacature
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
8 mei 2024
28 juli 2024

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?
Tijdens de opleiding werk je mee op onze eigen locaties. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtauto`s, rijdt met heftrucks, houdt de hallen en het terrein netjes en de werkplaats opgeruimd. Je helpt onze chauffeurs/machinisten met het laden van hulpmateriaal en het voorbereiden van klussen, zodat iedereen steeds je juiste materialen meeneemt.

Na jouw opleiding leer je van ons verder het vak en kun je gaandeweg opleidingen volgen en doorgroeien. Als machinetransporteur/ montagemedewerker word je bij ons een alleskunner! In wisselende teams werk je bij onze klanten of op onze eigen locaties. Je bent betrokken bij alles wat te maken heeft met laden, lossen, (ver)plaatsen, vervoeren en monteren van machines en productielijnen. Je assisteert bij industriŽle verhuizingen en montagewerkzaamheden bij klanten.

Dit doe je met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, hydraulische hefportalen en een uitgebreid aanbod van hijsmiddelen en compact kranen.

Je werkt vanuit Apeldoorn bij diverse klanten door heel Europa. Het kan dus zo voorkomen dat je meerdere dagen van huis bent. De teams bestaan meestal uit een projectleider, een hijsspecialist en chauffeur/ machinist en een of meerdere machine transporteurs/ montagemedewerkers.

Samen zorgen jullie ervoor dat alles veilig en schadevrij verloopt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel heel afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij?
Wij zoeken iemand die niet alleen tijdens de BBL opleiding bij ons werkt, maar liefst ook daarna bij ons in dienst blijft. Bij ons ben je dan niet alleen maar logistiek medewerker, maar ga je verder met je rigger papieren, hijsbewijs, of kun je bijvoorbeeld verder leren met een BBL logistiek teamleider, zo word je steeds breder inzetbaar. We denken graag met je mee! Naast de eigenschappen die wij van al onze medewerkers vragen (zie werken bij) vragen wij speciaal van een leerling logistiek medewerker:
 • Je hebt interesse in techniek en bent niet bang voor vieze handen!;
 • Je bent engergiek, 4 dagen per week beschikbaar, bereid om ook wel weekenden te werken;
 • Je wil ook na jouw opleiding graag blijven leren zodat je breed inzetbaar bent en een echte vakman/vrouw wordt.

Wat bieden wij?
 • Een baan voor 4 dagen per week met uitzicht op een vast fulltime contract;
 • Jouw opleiding wordt door ons betaald;
 • Voorwaarden volgens CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar: chauffeur, kraanmachinist, monteur of projectleider;
 • Leuke extraís zoals een smartphone, personeelsfeesten, barbecues en een leuke personeelsvereniging!

Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht en ervaren team van +- 30 medewerkers. Bij ons werken mensen gemiddeld 15 jaar of langer en de meesten zijn intern doorgegroeid. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Neem ook een kijkje op onze pagina werken bij, nieuwspagina, bij onze projecten of bekijk ons bedrijfsfilmpje om een indruk te krijgen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Peter Schoenmaker
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecial gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.