Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecial

Chauffeur wegvervoer BBL

 • Vacature
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
8 mei 2024
28 juli 2024

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?
In deze functie leer je op school en bij ons het chauffeurs vak, maar bij ons word je, k als je eenmaal jouw rijbewijs hebt, niet alleen maar chauffeur!

Zolang je nog geen groot rijbewijs hebt, werk je in wisselende teams in de productieomgeving van onze klanten of op onze eigen locaties. Je bent betrokken bij alles wat te maken heeft met laden, lossen, (ver)plaatsen, vervoeren en monteren van machines en productielijnen. Je assisteert bij industrile verhuizingen en montagewerkzaamheden bij klanten en je gaat mee als bijrijder.

Wij werken met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, hydraulische hefportalen en een uitgebreid aanbod van hijsmiddelen en compactkranen. Eerst rond jij je opleiding af en als je bij ons begint, leer je van ons het vak en kun je gaandeweg opleidingen volgen en doorgroeien.

Je werkt vanuit Apeldoorn bij diverse klanten door heel Nederland of Europa. Het kan dus voorkomen dat je meerdere dagen van huis bent, zeker na je opleiding. De teams bestaan meestal uit een projectleider, een hijsspecialist, een chauffeur/ machinist en een of meerdere machine transporteurs/ montagemedewerkers.

Samen zorgen jullie ervoor dat alles veilig en schadevrij verloopt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel heel afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken iemand die niet alleen tijdens de BBL opleiding bij ons werkt, maar liefst ook daarna bij ons in dienst blijft. Bij ons word je niet alleen maar chauffeur, dus ga je na het afronden van je BBL opleiding bijvoorbeeld verder met je rigger papieren, hijsbewijs, of kun je verder leren als logistiek medewerker, zo word je steeds breder inzetbaar. We denken graag met je mee! Naast de eigenschappen die wij van al onze medewerkers vragen (zie werken bij) vragen wij speciaal van een leerling chauffeur wegvervoer:

 • Je hebt interesse in techniek en wil na jouw opleiding niet alln maar rijden maar bent breder inzetbaar;
 • Je bent engergiek, 4 dagen per week beschikbaar, bereid om ook wel weekenden te werken en vindt het leuk om ook eens wat langer van huis te zijn.

Wat bieden wij?
 • Een baan voor 4 dagen per week met uitzicht op een vast fulltime contract;
 • Jouw opleiding en rijbewijs worden door ons betaald;
 • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar: kraanmachinist, monteur of projectleider;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Leuke extras zoals een smartphone, personeelsfeesten, barbecues en een leuke personeelsvereniging!

Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht en ervaren team van +- 30 medewerkers. Bij ons werken mensen gemiddeld 15 jaar of langer en de meesten zijn intern doorgegroeid. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Neem ook een kijkje op onze pagina werken bij, nieuwspagina, bij onze projecten of bekijk ons bedrijfsfilmpje om een indruk te krijgen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Peter Schoenmaker
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecial gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.