City 360

Bijbaan Handhaver Alcoholwet gemeente Peel en Maas

Details van de functie

Logo Op zoek naar een uitdagende bijbaan als Handhaver Alcoholwet? Kom werken als Alcoholwet- controleur!

Functieomschrijving

Ben jij parttime werkzaam als boa of net klaar met jouw HTV / BOA - opleiding? Ben jij daarnaast in het bezit van een DHW-certificaat en wil je een extra zakcentje bijverdienen? Dan is deze functie als Handhaver Horecawet misschien wel iets voor jou.  

Wat ga je doen als Handhaver Horecawet?

Als Handhaver houd je toezicht op de alcoholwet in de gemeente Peel en Maas. Het is ook mogelijk dat je wordt ingezet in andere gemeenten. Maar waar je ook werkt, de uit te voeren werkzaamheden zijn altijd anders en dus is geen dag hetzelfde. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine (paracommercie), de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen. Daarnaast bezoek je regelmatig horecagelegenheden en evenementen. Je neemt waar en hebt een informatieve rol, kent de drank- en horecawet op je duimpje en weet als geen ander overtredingen op te sporen en te sanctioneren.

 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Peel en Maas. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

 

De diensten die je draait als Handhaver Alcoholwet zijn goed te combineren met je huidige werk, ook als je al als toezichthouder of buitengewoon opsporingsambtenaar werkt. De diensten zijn in principe 2 x per maand op een vrijdag of zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur. Samen met onze planners en projectmanagers zorgen we ervoor dat de diensten in jouw rooster passen. Kandidaten uit de omgeving van Venlo, Roermond, Eindhoven en Venray nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een goed salaris met een bruto uurloon van €20,35. 
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt.
  • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
  • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €100,- netto zijn. 

 

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Een geldig DHW-certificaat;
  • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Handhaver Alcoholwet door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Karen de Ruiter, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360