Traffic Support

Teamcoördinator omgeving Amsterdam

Details van de functie

Logo Ben jij een echte teamspeler, operationeel sterk en communicatief vaardig, dan ben jij wellicht de ideale teamcoördinator voor ons bedrijfsonderdeel Trigion Traffic Support?

Functieomschrijving

Beschik jij over leidinggevende ervaring en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Help jij graag verkeersdeelnemers op weg, bij infraprojecten in en rond Amsterdam? samen met jouw team van verkeersregelaars? Dan is deze functie als Teamcoördinator zeker iets voor jou!

 

Waar houd jij je als teamcoördinator voornamelijk mee bezig?

Als teamcoördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en leidinggeven van jouw team van projectmedewerkers van Trigion Traffic Support. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt voor de operationele zaken met als doel een optimale uitvoering van de werkzaamheden van de operationele medewerkers. Je coacht jouw medewerkers hierbij. Je ondersteunt bij projecten en ziet toe op de veiligheid van je medewerkers. Je zorgt ervoor dat de medewerkerstevredenheid groeit en de (administratieve) processen efficiënt worden uitgevoerd. Daarbij:

 

  Verantwoordelijkheden

 •  Houd jij je bezig met het optimaliseren van de dienstverlening en processen waarbij je verantwoordelijk bent voor het werkplezier en medewerkerstevredenheid van de projectmedewerkers.
 • Zorg je ervoor dat de basis bij een nieuwe collega bij aanvang al goed is. Denk daarbij aan de juiste kleding, materialen, inloggegevens voor de diverse apps en opleidingen.
 • Geef je uitvoering aan het gehele, algemene personeelsbeleid zodat de projectmedewerkers optimaal kunnen functioneren. Denk hierbij aan het voeren van voortgangs-en beoordelingsgesprekken, ontwikkelingsgesprekken en (preventieve) verzuimgesprekken.
 • Ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van input voor incidentenrapportages, toolboxmeetings en werkplekinspecties.
 • Ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de voortvloeiende werkzaamheden met betrekking tot de projectmedewerkers, zoals contractverloop monitoren, verloop van opleidingen volgen, verzuimfrequentie, etc. 

 

Over Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support is onderdeel van Trigion Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met onze werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Onze afdelingen HR, onboarding, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Wat we je aanbieden

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega's. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.622,00 en € 2.733,00 per maand, afhankelijk van jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling
 • Altijd op tijd betaalt, doorbetaalde pauzes, maaltijdvergoeding, reiskosten en reistijdvergoeding voor de heenreis
 • Een nachttoeslag van 10% tussen 00.00 en 6.00 uur
 • Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld
 • Exclusieve personeelskorting op uitjes

Salarisindicatie: Tussen €2.622,- en € 2.773,- bruto per maand* op basis van een fulltime dienstverband. Dit komt neer op een salaris vanaf €15,13 tot €16,00 per uur.

*Netto vergoedingen zijn als brutobedragen meegenomen voor een gemiddeld/geschat maandsalaris.

Wie je bent

Als Teamcoördinator voor omgeving Amsterdam:

 • Ben je in het bezit van een landelijke aanstellingspas, VCA is een pré
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer is een pré
 • MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring
 • Het kunnen ontwikkelen van de medewerkers, processen en procedures op basis van nieuwe ontwikkelingen
 • Je bent operationeel sterk. Je weet wat te doen en handelt daar ook naar
 • Computer- / digitaal vaardig. Je kunt meekomen in de huidige digitale wereld

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Teamcoördinator omgeving Amsterdam. Wil je toch eerst even meer weten? Bel of app dan met Justine van der Haar recruiter Trigion Traffic Support via  [klik hier voor het telefoonnummer]  of e-mail naar  [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Traffic Support