Facilicom Solutions

Medewerker Events & Customer Service

Details van de functie

Logo Jij zorgt dat alles op facilitair gebied op rolletjes loopt!

Functieomschrijving

Ben jij dienstverlenend en zorg jij er voor dat problemen op locatie voorkomen worden? Dan willen we heel graag dat jij ons team komt versterken als Medewerker Events & Customer Service bij onze klant ABN AMRO.

 

Je hebt een spilfunctie in het verbinden van de juiste mensen, partijen en systemen. Jij zorgt samen met je collega's dat op facilitair gebied alles op rolletjes loopt bij deze locatie.

Volg jij de opleiding Facility Management of heb je deze net afgerond? Of heb je vergelijkbare interesse/ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle Klachten, Wensen, Informatie en Storingen (KWIS) voor alle (interne) klanten en gebruikers van het pand. De medewerkers van ABN AMRO op de verschillende locaties zijn jouw klanten.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen, beoordelen en afhandelen van KWIS. Een huurder heeft bijvoorbeeld een storing in het gebouw, dan ben jij de eerste die wordt gebeld. Jij zorgt vervolgens dat het probleem geďnventariseerd en opgelost wordt. Je bewaakt tussendoor de voortgang en draagt achteraf zorg voor de terugkoppeling.

Wanneer iemand een vergaderzaal wil reserveren in het pand wordt er ook contact opgenomen met de facilitaire servicedesk. Jij zorgt dat de juiste partijen en collega's op de hoogte zijn en je ondersteunt bij het aanmaken van een evenement- of cateringorder in ons Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS). Je signaleert en doet proactief verbetervoorstellen voor (afdelingsoverstijgende) werkprocessen.

Wat je krijgt

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder twijfel belangrijk. Maar Facilicom Solutions biedt haar medewerkers meer! Plezier hebben in je werk en een goede samenwerking zijn bij ons sleutelbegrippen. Daarnaast is deze functie een springplank voor een carričre in het facilitaire werkveld. Daar hoort wat ons betreft bij:

 • Een transparante werkomgeving, met korte, directe lijnen met je collega's;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • De mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. online trainingen van GoodHabitz;
 • Voor een minimale bijdrage per maand gebruik te maken van het Sociaal Fonds;
 • Mogelijkheid om thuis of bij de klant op locatie te werken;
 • Goede bereikbaarheid en reiskostenvergoeding;
 • Een laagdrempelige organisatie waarbij je stem gehoord wordt;
 • Een springplank in je facilitaire carričre, een functie binnen een organisatie met doorgroeimogelijkheid.

Wie je bent

 • Een relevante, (bijna) afgeronde opleiding zoals MBO Facilitaire Dienstverlening of HBO Facility Management;
 • We staan zeker open voor starters, zolang je een bepaalde affiniteit en interesse hebt met de werkzaamheden. Heb jij bijvoorbeeld een interessante stage gelopen die in lijn ligt met de werkzaamheden? Ook dan willen we je vragen om te solliciteren!
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (woord en geschrift);
 • Je kunt zelfstandig werken en handelen, maar je voelt je ook betrokken bij het team en werkt graag met je collega's samen aan een goed eindresultaat.

 

Kom jij ons facilitair team versterken bij onze klant ABN AMRO? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop!

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Najma el Kouch, ze vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken via [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].

Wil je meer weten over het team, de werkplek of de functie? Je mag bellen of mailen naar Twan Vijverberg op [klik hier voor het telefoonnummer] en [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions