Gom

Schoonmaak medewerker bij B30 in Den Haag

Details van de functie

Logo Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Den Haag? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Als schoonmaker kom je overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben je niet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen. Jij gaat waar niet iedereen komt. Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus, het stofzuigen van de werkplekken, het afval ophalen en het sanitair. Door jouw werkzaamheden kunnen collega's hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving.

Jouw werkomgeving bij B30  

Als schoonmaak medewerker van kantoren werk je vaak alleen op een verdieping. Dit betekent dat je zelfstandig werkt. In het kantoorpand zullen de medewerkers aan het werk zijn en zij zullen een praatje met je maken. Zo werk je zelfstandig, maar ben je toch niet alleen! Binnen enkele dagen herken jij de gezichten en weet jij wie wie is.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17:15 tot 19:15 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 12,5 uur per week. 

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent je weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré).

Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken in Den Haag? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom