Schavemaker Transport B.V.

(Leerling) Monteur | Schavemaker Transport B.V.

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
13 mei 2024
4 juli 2024

Details van de functie

Logo Kom jij werken in onze ultramoderne nieuwe garage in Beverwijk?
Wij zijn per direct op zoek naar

Leerling (BBL), junior en/of ervaren monteurs!
Schavemaker is een groeiend familiebedrijf met vestigingen in 5 landen en al ruim 55 jaar een begrip in de wereld van logistiek en transport. Er heerst een no-nonsense cultuur en de communicatielijnen zijn kort en direct. Ook in de komende jaren wil Schavemaker zich verder blijven ontwikkelen en professionaliseren als duurzame logistieke Partner en werkgever.

Wat ga je doen?
In deze leuke functie ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van ons moderne wagenpark. Wegens de opening van onze nieuwe garage en het toenemen van onze werkzaamheden hebben wij diverse monteurs rollen beschikbaar. Ben je net van school, op zoek naar een leer-werkplek of ben jij een ervaren rot in het vak en inmiddels een 1ste monteur met APK & onderhoud wij hebben de ideale werkplek voor jou!
Wanneer je als junior monteur start leer je onder begeleiding van een collega het vak! Ben je reeds een ervaren monteur dan kan je zelfstandig aan de slag!

De (opleidings-)mogelijkheden zijn eindeloos!

Kom jij straks werken in onze splinternieuwe garage lees dan snel verder!

Wat breng je mee?
Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar monteurs die klantgericht handelen vanzelfsprekend vinden en kunnen denken als een ondernemer. Net als ons haal je er voldoening uit als onze trucks keurig verzorgd rondrijden. Verder beschik je over het volgende:
  • Een relevant opleiding;
  • In bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs CE is een pre, maar kan ook intern worden gehaald;
  • Basis beheersing van de Engelse en Duitse taal zijn handig;
  • Tot slot ben je woonachtig binnen een straal van ongeveer 30 km van Beverwijk.

Wat bieden we?
Werken bij Schavemaker betekent werken in een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor eigen invulling. Je gaat werken in ons nieuwe kantoor. Schavemaker stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen van al haar medewerkers. Uiteraard horen bij deze functie passende arbeidsvoorwaarden. Standaard onderdelen van onze procedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag

Interesse?
Spreekt bovenstaande functie van je aan? Dan komen we graag zo snel mogelijk met jou in contact. Je kunt je cv en motivatie uploaden via het sollicitatieformulier op onze website.

Schavemaker Logistics & Transport
Wij zijn een logistieke dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en transport binnen Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk wordt wegtransport, railtransport, warehousing en contract logistiek verzorgt voor onze brede klantenkring. Bij Schavemaker werken bijna 600 medewerkers. Ons beleid is gericht op duurzaamheid, zo worden ons nieuwe hoofdkantoor en garage energieneutraal opgeleverd en rijden we inmiddels met de eerste elektrische trucks.

Mocht je nog meer informatie wensen dan kun je contact opnemen met onze HR-manager Anja Schilder via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Schavemaker Transport B.V.
Contactpersoon:
Anja Schilder
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!